Sjuksköterska som vill arbeta natt till Zethelius korttidsenhet


Arbetsgivare: Vård- och omsorgsförvaltningen
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2019-02-07

Trivs du med att arbeta på natten och har svensk sjuksköterskelegitimation? Vi ser vi fram emot att få just dig som kollega!

Vi söker just nu en sjuksköterska till Zethelius korttidsenhet som vill arbeta natt. Nattetid bemannar vi våra avdelningar med en sjuksköterska och sex undersköterskor. Enheten består av 73 korttidsplatser fördelat på tre avdelningar och ligger beläget på Bäckby i Västerås. Varje avdelning ser stort sett likadan ut och bemannas dagtid med undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, sjuksköterskor och avdelningschef. Enheten bemannas av läkare dagtid vardagar. Zethelius korttidsenhet tar emot kunder mellan sjukhusvistelse och hemgång alternativt flytt till ett annat boende. Enheten tar även emot kunder som kommer hemifrån om hemsituationen inte fungerar eller som avlastning för de anhöriga.

Zethelius ingår i vård och omsorgsförvaltningen. Läs gärna mer på länken: www.vasteras.se/vardochomsorg


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska har du huvudansvaret för avdelningens alla patienter, du samarbetar och arbetsleder kvalificerade och engagerade undersköterskor som utför huvuddelen av den basala omvårdnaden. Du kommer som sjuksköterska att kunna lägga din tid på ffa bedömningar, kontakter med jourläkare, akuta insatser, läkemedelsadministrering och att vara ett stöd och en resurs för undersköterskorna. Rollen innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter men enheten i sig skiljer sig en aning mot våra andra enheter då den har ett ständigt flöde av nya patienter.

Som sjuksköterska på Zethelius har du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Ibland behöver du agera snabbt och ibland är det någon patient eller anhörig som behöver ägnas mer tid. Du kommer få jobba i ett litet sammansvetsat team där du behöver kunna ta eget ansvar, fatta beslut och även trivs i samarbete med andra.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din profession som sjuksköterska. Som nyanställd hos oss får du en god introduktion och med möjlighet till en mentor. Vi erbjuder ett spännande jobb där vi hela tiden utmanar oss själva i att utveckla vårt arbetssätt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har svensk sjuksköterskelegitimation och är trygg i din sjuksköterskeroll. Vi ser att du har goda kunskaper att hantera dator, har goda medicinska kunskaper och att du har tidigare arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift och meriterande är om du har någon vidareutbildning kopplat till målgruppen. Kunskap och erfarenhet av dokumentation enligt HSL, SOL och/eller LSS är meriterande för tjänsten.

Andra meriter är att du är serviceinriktad och ansvarstagande och även har lätt för att på ett pedagogiskt sätt kommunicera då du kommer att ha kontakt med både kollegor, anhöriga och patienter i ditt nattliga arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse av att träffa ett flöde av människor då tjänsten kommer innebära många olika möten. Vi är måna om att ge våra kunder/patienter bästa möjliga vård och omsorg. B-körkort är meriterande för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Läs mer om oss som arbetsgivare och våra olika yrken: www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Deltid. 64 %
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .
Avdelningschef Lena Bäck, Telefonnummer: 021-39 88 70
Vårdförbundet Sofia Modigh, Telefonnummer: 021- 39 88 71
Stadshuset VÄSTERÅS
Vård- och omsorgsförvaltningen
Västerås
72187 VÄSTERÅS
Ange referens 2018/00898Escape Room Stockholm