Cura Nord söker en arbetsterapeut för konsultuppdrag till Norrland


Arbetsgivare: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Arbetsort: Östersund
Publiceringdatum: 2019-02-08

Är du en legitimerad arbetsterapeut som drivs av att hjälpa andra och vill göra det i en kommun i Norrland som konsult? Då ska du definitivt läsa vidare.

Vi söker nämligen dig som är legitimerad arbetsterapeut med minst två års erfarenhet av liknande arbete. När du kommer att arbeta i hemsjukvården eller särskild boenden så ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom dessa områden. Du hanterar svenska språket i tal och skrift och har körkort.

Du är trygg och stabil i din yrkesroll och du har en positiv inställning samt såklart – ett driv att hjälpa människor på ett patientfokuserat arbetssätt. Vi värdesätter att du är flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut till hemsjukvården och särskilda boenden.

Starten är omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsomfattningen är heltid eller deltid. Vi arbetar med människor som hjälper människor!

Cura Nord är ett Norrländskt bemanningsföretag med inriktning på socionomer och deras arbetsmarknad i Sverige. Vi rekryterar socionomkonsulter och presenterar dem för lediga uppdrag runtom i Sverige som matchar deras kompetens och önskemål. Vi har hjälper även till med bemanning av andra områden inom vård och omsorg som t.ex. sjuksköterskor, arbetsterapeuter etc. Tillsammans har vi alla förutsättningar att skapa långsiktig förändring och ett bättre liv för människor.

Som konsult hos Cura Nord får du förutsättningar att påverka din egen utveckling.
Vi skapar alltid en tydlig utvecklingsplan tillsammans med dig där du själv får avgöra inom vilket område du behöver lära dig mer om.

Din arbetsmiljö är viktig för oss! Vi har därför en kontinuerlig uppföljning med dig för att se till att du trivs på arbetet fysiskt och psykiskt.

Kompetenser

• Arbetsterapeutexamen

Arbetslivserfarenhet

Arbetsterapeut: 2-4 års erfarenhet

Om lön

Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag eller bidrag till din kompetensutveckling. Vi hjälper även till med de praktiska delarna som boende och resor.

Om anställningsvillkor

För detta uppdrag erbjuder vi en allmän visstidsanställning under uppdragsperioden. Ersättningen för uppdraget är mycket god.
Går även bra om du har eget företag och att arbeta som underkonsult.
Lina Forsberg, Konsultchef, Mobilnummer: 0702143708
lina.forsberg@curanord.se
Joakim Södermark, Konsultchef, Mobilnummer: 0705867447
joakim.sodermark@curanord.se
Umestan Företagspark Hus 7
Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark Hus 7
90347 Umeå
Välkommen att skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se eller via hemsidan se nedan.
Ange referens ArbetsterapeutEscape Room Stockholm