Semestervikarierande enhetschefer till ordinärt boende


Arbetsgivare: Norrköpings kommun
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2019-02-12

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Vård- och omsorgskontoret med över 3 500 anställda ansvarar för vård- och omsorgsverksamheten i Norrköpings kommun. Kontoret är organiserat i tre verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende samt verksamhet för personer med funktionsnedsättning.

Verksamheten i ordinärt boende är uppdelad i två spår som leds av varsin områdeschef. Ordinärt boende spår 1 och 2 består av hemtjänst dag och natt, träffpunkter och dagverksamheter för personer med demenssjukdom. I spår 1 finns Hemsjukvården, hemgångsteamet, larmteamet och avlösartemat som arbetar över hela kommunen samt Visningsmiljön där välfärdsteknologi för information och inspiration visas upp. Larmteamet servar de brukare som har larm beviljat och använder det, oavsett om de valt privat eller kommunal hemtjänstutförare inom Norrköpings kommun.

Vårt uppdrag är att göra livet bättre för andra människor. Låter det som ett stort och svårt uppdrag? Det är det! Men, det är något som vi redan gör - varje dag! Tillsammans gör vi stor nytta – och vi gör det bra. Vi ger oss själva chansen att tänka, lära nytt och bli bättre, både som människor och som organisation. Allt det här gör Norrköpings kommun till en arbetsplats för kompe­tenta, nyfikna människor som vill ha mer än ett jobb.

Så ta chansen och följ med oss på resan och gör skillnad för någon annan, men kanske framför allt, gör skillnad för dig själv!

ARBETSBESKRIVNING

Kul att du söker en utmaning! Vi kommer att anställa två semestervikarierande enhetschefer till verksamhetsområdet ordinärt boende sommaren 2019.Dina arbetsuppgifter som semestervikarierande enhetschef är att planera och leda verksamheten utifrån uppsatta mål.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har examen eller pågående studier i relevant högskoleutbildning. Det är önskvärt om du har erfarenhet av ledarskap och/eller från arbete inom vård och omsorg. Som person är du flexibel, strukturerad och initiativtagande.

Kvalitet är viktigt för dig och du arbetar mot mål samt fokuserar på resultat. Som chef hos oss är du en förebild för andra och du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Du handlar enligt fattade beslut, ekonomiska förutsättningar, verksamhetsplaner, mål, policys och riktlinjer. Då du i rollen som chef samverkar med många olika parter och möter många människor är det viktigt att du samarbetar bra med andra genom att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Vikariaten avser heltid under perioden juni-augusti.

Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du områdeschef Elisabeth Heigl, 011-15 31 62 eller områdeschef Anette Asplund, 011-15 31 90.

Din ansökan vill vi ha senast den 24 mars. Vi kallar löpande till intervju.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetslivserfarenhet

Enhetschef, hemtjänst / Områdeschef, hemtjänst: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Timlön
Nej

Om anställningsvillkor

Dagtid under semesterperioden
Heltid
Lindövägen 5 A
Norrköpings kommun
Lindövägen 5A
60228 NorrköpingEscape Room Stockholm