Personlig Assistent 50% till en man på väg ut i livet!


Arbetsgivare: Plusfamiljen
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-02-14

Vill du vara med och förändra?

Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats! Genom våra tjänster ska vi vara drivande i att ge varje människa rätten att leva sitt liv efter sin dröm.

Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara del av något större. För oss handlar vårt arbete att i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest. Våra ledord - mänskligt, nytänkande och engagerade genomsyrar allt vi gör.

Vår kund bor med sin familj, varannan vecka hos mamma respektive pappa, i Sundbyberg och Vendelsö/Tyresö. Trots stora utmaningar både fysiskt och kommunikativt är det här en levnadsglad och charmig kille som gillar att hänga med kompisar och softa framför tv:n. De främsta intressena är musik, data, tv-spel och att måla tavlor. Till vardags går han i skolan på Kungsholmen och det är där du arbetar om du jobbar dagpass.

I assistentrollen handlar ditt arbete om att se till att vardagen fungerar. Du stöttar och motiverar kunden i hemmet och i allt som hör livet till för en tonåring. Då han är på väg in i vuxenlivet behöver han mycket stöd och bra strategier för att kunna fatta självständiga beslut och ta större och större ansvar för sitt eget liv. Vi söker dig som gillar tanken på att jobba med något meningsfullt på lång sikt, är ansvarstagande och lyhörd för en annan människas behov. Vidare är du en positiv förebild, trygg och godhjärtad, precis som en superhjälte ska vara. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi letar efter "rätt" person! Vår kund ser helst manliga sökanden.

Du behöver ha fyllt 18 år och kunna uppvisa uttag från polisregister vi eventuell anställning.

Vi söker:

Personlig Assistent, på fast schema rad på cirka 50% samt extra vid behov. Finns möjlighet till mycket arbete och för rätt person så kan även schema raden utökas.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan och gör det så fort som möjligt, rekryteringen kommer påbörjas omgående.

Vill du också vara med och göra världen till ett härligare ställe? Välkommen till plusfamiljen!

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Magnus Ladulåsgatan 22
Plusfamiljen
Magnus Ladulåsgatan 22
11866 StockholmEscape Room Stockholm