20-åring med egen ponny söker personlig assistent


Arbetsgivare: STIL
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2019-02-16

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


Jag söker en ordinare assistent på 75%

Själv är jag en aktiv 20-årig tjej som älskar djur, musik, skapa, läsa, laga mat och träna. Din arbetsplats är mest i stallet, på mina jobb eller hemma. Jag rider flera gånger i veckan och sköter mina katter varje dag. Att gå promenader i skogen gillar jag också.

Därför kan du inte ha allergi och behöver god fysik. Körkort är ett plus! Du är bra på att hålla dig i bakgrunden och ge service, så att jag kan leva mitt liv.

Dina arbetstider är varierande, med varannan helg och 5 journattpass/månad. När jag rider arbetar två assistenter. Arbetslaget består av olika åldrar, kön och etnisk bakgrund.

Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Om lön

Timlön
Friskvårdsbidrag, Kollektivavtal

Om anställningsvillkor


Deltid/

75%
Storforsplan 36
STIL
Storforsplan 36
12347 FarstaEscape Room Stockholm