Medarbetare inom hemtjänst i Göteborg


Arbetsgivare: Bra Omsorg i Sverige, AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-02-16

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker nu nya medarbetare som vill stärka och utöka vår arbetsgrupp, och erbjuda professionellt stöd och omsorg av högsta kvalitet.
Just nu söker vi dig som är undersköterska, och vill jobba hos en utav våra brukare, på en fast schemarad. Vi söker två nya medarbetare med en tjänst på 100% och en tjänst på 75%. Främst kommer man få arbeta hos en hjärnskadad, rullstolsburen kille i 35-årsåldern, som man får hjälpa i vardagen med allt som han själv inte klarar av. Man kommer få arbeta både ute och inne i den enskildes hem.

Det krävs att du som person är trygg i dig själv, lyhörd, flexibel samt är ödmjuk och har ett genuint engagemang för ditt arbete. Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Du ska vara ansvarsfull och snabbtänkt i olika vardagliga situationer samt vara initiativrik och självständig.

Vi värnar om att våra kunder alltid blir gott bemötta och av personal med rätt kompetens och utbildning. Därför är det meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom hemtjänsten eller som personlig assistent, samt utbildning inom vård och omsorg. Goda kunskaper i tal och skrift på svenska är krav.

Körkort är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Att arbeta på fältet inom hemtjänsten innebär att hjälpa den enskilda individen till en bättre och enklare vardag, anpassad utifrån dennes egna behov och delta i verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete. Utifrån beviljat beslut, ges omsorg- och serviceinsatser till individer i deras enskilda hem. Det är viktigt att du har ett gott bemötande gentemot kunder och medarbetare, att du kan skapa goda relationer och ha ett professionellt tillvägagångssätt samt initiativförmåga.

Främst kommer man få arbeta hos en hjärnskadad, rullstolsburen kille i 35-årsåldern. I arbetsuppgifterna ingår både omvårdnadsinsatser och serviceinsatser, som kan innebära att hjälpa kunden med hygienen, matsituationer, påklädning, medicinering, stöd vid förflyttningar, social samvaro, ledsagning, utevistelser, städning, inköp och ärenden, etc. AB Bra Omsorg i Sverige abetar inom hemtjänst, enligt Socialtjänstlagen (SoL). Utifrån beviljat beslut, ges omsorg- och serviceinsatser till individer i deras enskilda hem, och vi värnar om att våra kunder alltid blir gott bemötta och av personal med rätt kompetens och utbildning.

Arbetslivserfarenhet

Vårdbiträde: Mindre än 1 års erfarenhet
Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Timlön per arbetad timme/månadslön. KFO kollektivavtal tillämpas.

Om anställningsvillkor

Du får arbeta på ett schema med omväxlande dag, kväll samt helg, samt hoppa in med kort varsel om någon kollega blir sjuk eller dylikt.
Datavägen 14B
Bra Omsorg i Sverige, AB
Datavägen 14B
43632 Göteborg
Ansökningar önskas via e-mail. Alla ansökningar behandlas fortlöpande under annonstiden. Skriv en ansökan i form av personligt brev och CV, maila den till jobb@bra-omsorg.se. Skriv ref. nr. AR1902 i ämnesraden i alla mail.
Ange referens AB1902Escape Room Stockholm