Sugen på att jobba extra? Personlig assistent sökes i Örebro!


Arbetsgivare: BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB
Arbetsort: Örebro
Publiceringdatum: 2019-02-16

Nu söker vi dig som är djurvän och är sugen på att jobba extra som personlig assistent, hos en aktiv och levnadsglad mamma i 24-årsåldern med ryggmärgsbråck. Du kanske behöver komplettera upp din nuvarande sysselsättning med att hoppa in som vikarie vid ordinarie assistents sjukdom och ledigheter, både enstaka pass och längre ledigheter.

Att jobba som personlig assistent hos denna kvinna är ett roligt och varierande arbete där du får möjlighet att vara både ute och inne. Som personlig assistent är du en förlängd del av henne. Det är viktigt att respektera hennes integritet och självbestämmande. Det kräver att du är lyhörd, och att kan kommunicera rakt, tydligt och ärligt. Du behöver dels kunna vara självgående och ta initiativ vid behov, vara aktiv och social, men också kunna finnas till hands i bakgrunden när det behövs!

Lyft förekommer både med och utan hjälpmedel så det är bra om du har vana av detta och du behöver vara normalstark.

Det är meriterande om du har körkort.

Genom ditt arbete kommer du hjälpa henne till ett meningsfullt liv och får själv chansen att jobba med något verkligt givande, varierande och omväxlande!
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!


Övrigt: Bra Assistans i Örebro AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Bra Assistans värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter RPS-442-3-enskild-9-paragraf. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.
Du kommer få jobba som personlig assistent och göra skillnad för en glad och aktiv, tjej i 24-årsåldern med ryggmärgsbråck!
Hon bor i Örebro med sin lilla son och hund. Du utför de uppgifter hon inte själv klarar av; hushållssysslor, matlagning, städning, lyft av olika slag, hjälp med personlig hygien, följa med på fritidsaktiviteter med mera.

Bra Assistans i Örebro AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar, enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL).
Rätten om självbestämmande - hur assistansen skall utformas för varje enskild är lagstadgad; alla människor har rätt till ett bra liv och det eftersträvar vi på Bra Assistans i Örebro AB. Vi styrs av kundens behov!
Bra Assistans i Örebro AB har huvudkontor i Örebro men kunder och anställda runt om i hela landet.

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Timlön per arbetad timme/månadslön. KFO kollektivavtal tillämpas.

Om anställningsvillkor

Du ska kunna hoppa in med kort varsel om någon kollega blir sjuk eller dylikt. Ibland även planerat. Tiderna är kan vara både dag och kväll, natt och helg. Det finns möjlighet att det kan övergå till en fast rad.
Nygatan 15
BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB
BOX 61
70141 ÖREBRO
Ansökningar önskas via e-mail. Alla ansökningar behandlas fortlöpande under annonstiden! Skriv en ansökan i form av personligt brev och CV, maila den till jobb@bra-assistans.se. Alla frågor om tjänsten skickas till jobb@bra-assistans.se. Skriv ref nr VA1902 i ämnesraden i alla mail!
Ange referens VA1902Escape Room Stockholm