Truckförare med kunskap om avfallshantering.


Arbetsgivare: Rimab Facility Service AB
Arbetsort: Skövde
Publiceringdatum: 2019-02-16

Har du erfarenhet av att köra truck och kan avfallshantering?

Då är du kanske vår nya arbetsledare som truckförare med ansvar för hantering av avfall och miljöstörande avfall hos vår kund Volvo Powertrain i Skövde?

På plats kommer du att sköta den dagliga hanteringen av avfall inom hela området och ansvarar för att detta hanteras korrekt. Du har även ansvar för kontakt mellan vår huvudkund och samtliga entreprenörer som är verksamma inom området.

Du skall även hantera beställningar och rapportering i ett par olika data-system.

Vi söker nu en trevlig och social medarbetare som kommer att arbeta i ett team där vi alltid sätter kunden i fokus men vi är även måna av att ta hand varandra.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och inom Facility Service och nu vill ta steget in i ett arbete där du är med och ansvarar för miljötänkandet på en hel arbetsplats/fabrik och som nu vill utvecklas i ett växande företag.

Du kommer att vara direkt underställd vår Servicechef och ansvara för all hantering och rapportering inom ditt arbetsområde vilket innebär att du får ett stort ansvar.


För oss är det viktigt att du är punktlig, arbetsvillig och noggrann. Du måste kunna tala och skriva på svenska och engelska samt ha svenskt körkort samt truckkort. Du har grundläggande kunskaper i Microsoft Office och datorvana samt erfarenhet av att hantera/rapportera i datasystem.

Som person är du initiativrik, flexibel och kreativ med ett gott ordningssinne. Har ett brinnande intresse för branschen och miljöfrågor. Det är ett stort önskemål att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och detta är stark meriterande. Men din personlighet är det som är avgörande.

ADR utbildning


B- körkort

Truckkort klass B Tjänsten är dagtid 100 % med start som provanställd i 6 månader och tillträde snarast möjligt dock senast 2019-03-01.

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Tomasz Naguszewski
tomasz@rimab.com
Kavelborvägen 2, Skövde
Rimab Facility Service AB
Kavelborvägen 2
54187 SkövdeEscape Room Stockholm