Handledare HVB-hem flickor


Arbetsgivare: Bd Care AB
Arbetsort: Luleå
Publiceringdatum: 2019-02-18

Vi söker Dig som kan och vill arbeta både självständigt och i team för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa trygghet och struktur för de placerade ungdomarna. Vi söker Dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målinriktat sätt. Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen och är som person flexibel och trygg samt har förmågan att anpassa dig. Du har ett genuint intresse av att tillsammans med arbetsgruppen och ledningen utveckla verksamheten mot gemensamma mål. Du har en mycket god förmåga att skapa professionella och trygga relationer där du samtidigt kan stå kvar i eventuella konflikter och sätta gränser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.
Utdrag ur misstanke och brottsregistret är ett krav för den som erbjuds anställning.
B-Körkort är ett krav.

Meriterande om du kan läst MI och TMO samt har kunskaper om salutogent förhållningssätt gentemot ungdomar.Som handledare skall du kunna skapa en trygg miljö för ungdomarna som är placerade på detta HVB-hem genom en strukturerad och meningsfull vardag. Du kommer utifrån aktuella behandlingsmetoder och modeller arbeta för att skapa motivation till förändring, att ungdomen ska utveckla sin förmåga att hantera svårigheter utifrån nya strategier och vara ett stöd i denna process. Arbetssätt och metoder kommer att anpassas individuellt utifrån den enskilde individens förutsättningar och behov. I arbetet som handledare kommer du bland annat att journalföra, skriva genomförandeplaner, månads och veckorapporter och ha en tät kontakt med vårdgivare, vårdnadshavare och/eller andra myndigheter.

Vi söker Dig som kan och vill arbeta både självständigt och i team för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa trygghet och struktur för de placerade ungdomarna. Vi söker Dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målinriktat sätt. Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen och den problematik som målgruppen innefattar. Som person är du flexibel och trygg samt har förmågan att anpassa dig och hantera snabba förändringar. Du har ett genuint intresse av att tillsammans med arbetsgruppen och ledningen utveckla verksamheten mot gemensamma mål. Du har en mycket god förmåga att skapa professionella och trygga relationer där du samtidigt kan stå kvar i eventuella konflikter och sätta gränser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.
Utdrag ur belastningsregistret är ett krav för den som erbjuds anställning.
B-Körkort är ett krav.

Bd Care startade under slutet av 2017 med en målsättning att bli norra Sveriges första och enda HVB-hem uteslutande för flickor.
Syftet med verksamheten är att erbjuda ett tryggt och professionellt boende där flickor med en psykosocial problematik kan mötas och tillsammans få hjälp och stöttning av utbildad personal dygnet runt.

Boendet är beläget strax utanför Luleå centrum nära ett stort friluftsområde med både elljusspår, bad, slalom och skola. Tack vare sin närhet till centrum går det lika bra att gå eller cykla, som att ta bussen. Ett flertal lokallinjer trafikerar sträckan. Endast 20 minuter från boendet ligger Luleå Airport.
I denna stora enplansvilla har flickorna sitt eget rum, ett stort gemensamt kök utformat så att många personer kan laga mat samtidigt. Två vardagsrum och en stor insynsskyddad tomt som ger inspiration till såväl trädgårdsarbete som utomhussporter.

Arbetslivserfarenhet

Socionom: Mindre än 1 års erfarenhet
Specialpedagog: 1-2 års erfarenhet
Behandlingsassistent / Socialpedagog: 1-2 års erfarenhet
Sociolog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

6 månaders provanställning tillämpas.
Individuell lönesättning.

Om anställningsvillkor

Bd Care är i behov av både tillsvidareanställd personal samt timvikarier som kan arbeta vid behov.
Oregelbundna arbetstider - dag, kväll samt jourpass.
Petra Sköld, föreståndare, Telefonnummer: 070-2690022
petra.skold@bdcare.se
Kvartermästargatan 10
Bd Care AB
Box 50003
97321 Luleå
Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Välkommen med din ansökan !
Ange referens Handledare till HVB-hemEscape Room Stockholm