Säljledare till Apoteket Fenix


Arbetsgivare: Apoteket AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-02-24

Nu söker vi dig som älskar och brinner för kundmöten, försäljning och coaching, till vår Apoteket Fenix på söder! Du som söker den här tjänsten är redo för att ta nästa steg i karriären eller utmanas ytterligare på jobbet. Du kommer att ha en mycket viktig roll genom vara dina kollegors inspiration, bollplank och stöttepelare. Apoteket Fenix ingår i samma grupp som Apoteket Hornsgatan så arbete även där förekommer.
Våra öppettider är:
Fenix mån-fre 8-20, lör 10-18 samt sön 11-18
Hornsgatan mån-fre 9-19, lör 10-16 samt sön 11-6

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi satsar på dig!
På Apoteket satsar vi på din kompetensutveckling och hälsa. Vi har det mest generösa friskvårdsbidraget i branschen och omfattande utbildningsprogram. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad har du också riktigt bra kundmöten. Apoteket har en bred verksamhet där du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Arbetsuppgifter
I din roll som säljledare inspirerar, leder, utvecklar och coachar du dina kollegor för att tillsammans nå våra högt uppsatta ambitioner och utvecklar vår försäljning på egenvården. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för apotekets egenvårdsförsäljning och tillsammans med din apotekschef sätta upp försäljningsmål samt dagligen arbeta med mätetal som artiklar per kund och medelköp. Du kommer även att planera, genomföra och följa upp kampanjer och ansvara för att rätt information om kampanjer och varor når ut till samtliga medarbetare på apoteket. Du ser kundnytta och merförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket är välfyllt och ser tilltalande ut och säkerställer att exponeringen av varor är på topp och att vi har en inspirerande butiksmiljö. Till din hjälp i ditt arbete kommer du att ha stöd från våra drift-, och säljkonsulter samt vår marknadsavdelning.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker eller egenvårdrådgivare med erfarenhet från apotek och/eller detaljhandel, gärna i en ledande position. Du har erfarenhet av resultat-, och rapportuppföljning samt goda kunskaper i MS Office. Det är meriterande om du har utbildning i recepthanteringsstöd.

Som person har du en god förmåga att på ett pedagogiskt sätt kunna förmedla information till kunder och medarbetare. Vi ser även att du har en stark drivkraft, en lösningsfokuserad inställning samt att du är initiativrik och ansvarstagande. Du ser dig som en naturlig ledare och coach samt att du har ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras. Dina idéer och din kommersiella drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Apoteket AB
Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, m att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle geno som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. Apoteket har vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest hållbara företag” både 2016 och 2017.
Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare, fackhandel: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt ök

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Cihat Kösanlioglu, Apotekschef, Telefonnummer: 010-447 65 56
Box 3001
Apoteket AB
Box 3001
16903 SolnaEscape Room Stockholm