Lärare i Barn och fritid till vuxenutbildning i Solna


Arbetsgivare: Svensk vård & kompetensutveckling i Stockholm AB
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2019-02-27

Om du har en annan profil än den ovan, men bedömer att du ändå är kvalificerad för rollen, är vi intresserade av att komma i kontakt med dig.
SVOK utbildning har en väl etablerad och trevlig skola i Solna. Vi söker nu ytterligare en kollega som vill vara med och bygga vidare tillsammans med oss, mot vår målbild att vara den bästa skolan inom våra yrkespaket: Vård och omsorg samt Barn och fritid.

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för kurserna inom programmet Barn och fritid. I uppdraget ingår att planera, genomföra och följa upp eleverna, undervisningen och deras arbete mot måluppfyllelse. Du bör ha god erfarenhet av betygssättning och bedömning samt vara väl insatt i Skolverkets regler och riktlinjer samt gällande styrdokument för utbildningen.

Du är engagerad och kunnig i dina ämnen och är en lösningsorienterad pedagog som gillar utmaningar och vill arbeta i en organisation som växer och utvecklas.

Du har god kontakt med eleverna och är trygg i din lärarroll och kan entusiasmera och inspirera. Tillsammans med arbetslaget utvecklar du verksamheten för att alla elever skall nå sina mål.

Du arbetar formativt och aktivt för inkludering och vill individualisera undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har god datorvana och använder IT i ditt pedagogiska arbete. Vi använder lärplattformen itslearning i vår verksamhet och Alvis som administrativt system.

Tillträde enligt överenskommelse, men vi ser gärna sökande som kan starta med kort varsel. SVOK, Svensk vård och kompetensutveckling startade 2007 och var till en början en Vård- och omsorgskola. Med åren har SVOK vuxit och har nu flera skolor i landet. På våra skolor kan man studera sfi- och grundläggande kurser, gymnasiala kurser och vi utbildar barnskötare, undersköterskor. Eleverna kan studera både i klass och på distans.

Vår vision:
- Genom att lyfta individer ska vi tillsammans bygga framtidens Sverige.
Vårt uppdrag:
- Vi matchar våra elever mot verklighetens jobb och våra utbildningar ska hjälpa dem att lyckas. Kvalitet, bemötande och omsorg är våra verktyg.
Vårt löfte:
- Din väg - hela vägen!
Vårt erbjudande:
- Riktiga utbildningar för riktiga jobb,
- Engagemang som gör skillnad,
- Rätt verktyg för en modern skola,
- Gratis digital litteratur till majoriteten av kurserna www.svok.se

Kompetenser

• Lärarexamen
• Lärarlegitimation
• Lärarexamen-grundskolans senare år och gymnasiet

Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet: 1-2 års erfarenhet
Lärare i gymnasiet - yrkesämnen: 1-2 års erfarenhet

Om lön

Friskvårdsbidrag.
Terminalglasögon.

Om anställningsvillkor

Kollektivavtal finns.
Semestertjänst.
Julia Viktorsson, Rektor, Mobilnummer: 0735678140
julia.viktorsson@svok.se
Smidesvägen 10
Svensk vård & kompetensutveckling i Stockholm AB
Smidesvägen 10
17141 Solna
Vi avsäger oss samtal från bemanningsföretag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatums slut.
Ange referens Lärare: Barn och fritidEscape Room Stockholm