Servicemedarbetare i Göteborg


Arbetsgivare: ISS Facility Services AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-03-01

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten Vi söker dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en bra stämning och upplevelse på arbetsplatsen. Vi vill göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri!

Vem söker vi? Vi söker dig som är hjälpsam, positiv, artig och som vill känna stolthet för din yrkesroll. Vi vill att du är självständig, proaktiv och initiativtagande, att du ser vad som behöver göras och gör det! Du är inte rädd för att ta personlig kontakt, men kan också avgöra hur och när du lämpligast gör det. Arbetet utförs mestadels på egen hand enligt uppsatta rutiner och emellanåt krävs en laginsats tillsammans med dina kolleger.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak förlagda vid vår kunds kontorslokaler och pentryn. Tjänsten består till ca 50% av lokalvård och till ca 50% av enklare felavhjälpande, påfyllning och rengöring av kaffemaskiner, tömning och påfyllning av diskmaskiner, påfyllning av material och frukt. Som servicemedarbetare hos är man lokalvårdare och pentryvärd i kontorsmiljö och vi fäster stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang för ”ditt område” och din proaktivitet i att lösa uppkomna situationer.

Du är flexibel och kan efter utbildning även bemanna vid behov inom våra andra tjänster på arbetsplatsen, såsom Floor host.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från antingen lokalvård eller hantering av kaffemaskiner – självklart får du annars utbildning av oss. Du talar och skriver svenska väl.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning till serviceyrket.

Övrigt Tjänsten är heltidsanställning på 100 % med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag. Kvällsarbete kan ibland förekomma. Tillträde snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan.

Vid frågor om tjänsten kontakta Elisabeth Staf, tel: 0734-36 58 87

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Arbetslivserfarenhet

Städare / Lokalvårdare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 47635
ISS Facility Services AB
Box 47635
11794 StockholmEscape Room Stockholm