Junior Elkonstruktör till Sweco


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-03-02

Vi söker dig som vill bli expert på ditt jobb och som motiveras av att få utveckla samt driva arbetet framåt med hög kvalitet. Som Elkonstruktör hos Sweco ges möjlighet till en utvecklande roll med utmaningar högt som lågt. För dig med rätt bakgrund kan du ta stora steg i din profession genom nära mentor- och fadderskap. Intressant? Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Swecos räkning en Elkonstruktör. Avdelningen i Göteborg består av ca 80 medarbetare inom el och automation. Med både bred kompetens och expertis ges möjlighet att kunna ta stora steg i din utveckling. Du kommer att sitta i öppet kontorslandskap i nya och fräscha lokaler belägna vid Ullevi där du tillsammans med din mentor sätter en tydlig plan framåt för att uppnå bästa resultat. Din avdelning har fokus på att utforma framtidens system för el och automation.

Tillsammans med ditt team och kunderna skapar ni resurssnåla, smarta och pålitliga lösningar genom att ta helhetsansvar för projektering och utformning. Ambitionen är att designa robusta och intelligenta lösningar för industrin.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco där intentionen på sikt är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

ARBETSUPPGIFTER
Som Elkonstruktör hos Sweco blir du en del av ett sammansvetsat team med fokus på kvalitet och framåtanda. I din roll kommer du ta dig an uppdrag av varierande storlek högt som lågt där du ansvarar för att skapa bästa möjliga lösning. Du kommer i första hand att arbeta med CAD i form av ElproCad, Elmaster, MagiCad, E3D för konstruktion. Du förväntas vara nyfiken och initiativtagande för att ha en brant utvecklingskurva. På Sweco är det viktigt att dra mot samma målsättningar och deras värdeord är engagemang, ansvar och nyfikenhet, något vi tror kommer hjälpa dig i din utveckling.

Vi ser att du som person är nyfiken på att lära och att du har stort engagemang i de uppgifter du tar dig an. Du är vidare en lagspelare som gillar utmaningar högt som lågt.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning som elkonstruktör
* Har kunskaper inom el, CAD & gärna 3D CAD
* Besitter goda kunskaper i engelska i såväl tal som skift

Som person är du initiativtagande och nyfiken på kunskap. Du trivs med att ta ansvar för dina uppgifter och kommer ges stor frihet under ansvar. Vidare har du inga problem med att driva saker i mål utan du motiveras av att utmana och skapa resultat.

Start: Vid överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på AcademicWork under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Sweco är ett företag som har 5300 personer anställda i Sverige, men som har uppdrag i över 100 länder. Sweco levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Arbetslivserfarenhet

Elektronikkonstruktör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Tillsvidare
Kontorstider
Christoffer Svensson
Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg
Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg
Ange referens 15022968Escape Room Stockholm