Truckförare till Volvo PVÖ


Arbetsgivare: Adecco Sweden AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-03-05

Adecco söker nu lagerarbetare till Volvo PVÖ beläget i Göteborg. Har du truckkort A+B, intresse för fordon och älskar att köra truck? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som truckförare kommer du arbeta på Volvo PVÖ´s nybyggda lager och logistikavdelning. Du kommer rotera på olika avdelningar vilket innebär att arbetsuppgifterna kan variera. Du kommer främst arbeta med diverse lageruppgifter så som orderplock, lagerhållning och truckkörning. Andra arbetsuppgifter kan även innebära kundkontakt i samband med att ta emot och besikta material på godsmottagningen. Även administration med rapportering och inmatning i system kan förekomma. Arbetet är förlagt på dagtid, 6:30 - 15:12.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Orderplock
- Truckkörning
- Administration

Om dig
Körkort, truckkort A+B samt erfarenhet av truckkörning är krav för tjänsten. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter så som orderplock, lossning och lastning etc. Du ska ha god erfarenhet av truckkörning, främst av motviktstruck eller skjutstativstruck. Fullständiga gymnasiebetyg i matematik, svenska och engelska är också krav för tjänsten.

Vidare ser vi att du är en noggrann och flexibel person med hög arbetsmoral. För att du snabbt ska komma in i din nya roll är det viktigt att du har stort intresse för att lära dig nya utmaningar och känner dig trygg med truckkörning.

Krav för tjänsten är:
- Truckkort A+B
- Körkort B
- Godkända gymnasiebetyg i matematik, svenska och engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Volvo PVÖ
Volvo PVÖ är ett globalt företag med försäljning av bilar över hela världen. De hanterar dagligen nödvändiga tillverkningsprodukter som sedan ska föras vidare för att monteras ihop till framtidens bilar.

Om anställningen
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson via frida.axelsson@adecco.se eller 031-7254530.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare till Volvo PVÖ, lagerarbete, truckkort, logistik, fordonsindustri, Göteborg, Volvo PVÖ, Adecco,

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Frida Axelsson, Rekryteringsansvarig, Telefonnummer: 0317254530
frida.axelsson@adecco.se
Östra Hamngatan 26-28
Adecco Sweden AB
Östra Hamngatan 26-28
41109 GÖTEBORG
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Ange referens ref-29151Escape Room Stockholm