Dialyssköterska till Stockholm


Arbetsgivare: Docia AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-03-05

Nu söker vi Dialyssköterskor till Stockholm med start omgående.

Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och kreativitet i meningen att du ser möjligheter i stället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera arbetet och är van att hantera datorer. Du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som sätter patienten i centrum och varje dag är villig att göra ditt bästa.

I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Som undersköterska är du en viktig person i teamet runt patienten och i den personcentrerade vården.
Ditt ansvar blir att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsåtgärder, specifik omvårdnad och dokumentation.
Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Anställningsform utifrån individuell överenskommelse. Tillträde omgående.

OM OSS:
Vi på Docia erbjuder konkurrenskraftiga ersättningar, bra villkor och bästa möjliga service. Som sjuksköterska på Docia får du uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när du vill arbeta och när du vill vara ledig. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om. Målet är att du bara ska behöva fokusera på att göra ett bra arbete hos våra uppdragsgivare.

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, medicin och kirurgi: 1-2 års erfarenhet
Docia AB


Ange referens DialysEscape Room Stockholm