Ersta sjukhus söker Dietist


Arbetsgivare: Ersta diakoni, Hospiceklinik
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-03-05

Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte.

ARBETSUPPGIFTER
Hospicekliniken på Ersta sjukhus bedriver Avancerad sjukvård i hemmet och har en Specialiserad slutenvård för svårt sjuka patienter. Inom dessa områden kommer du att ha en viktig funktion för att kvalitet och effektivt patientflöde upprätthålls. Vi arbetar i team och i teamet ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterska och psykolog.

Du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter i form av självständig mottagning, telefonrådgivning och patientutbildningar. Videobesök är en annan besöksform vi använder. Några av våra inneliggande patienter behöver också dietistens bedömning, behandling och rådgivning. Samarbetet med dietister på kirurgkliniken är en viktig del i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Leg. Dietist med högskoleutbildning

Erfarenhet inom palliativ vård, diabetesvård och gastroenterologi är meriterande.

Du vill arbeta enligt Erstas värdegrund och bidra till att verksamheten når sina mål.

Vi söker dig som är initiativtagande, självständig och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Dietist: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Deltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Deltid 30 %
Tillträde enligt överenskommelse.
Jennet Berg, bitr. verksamhetschef, Telefonnummer: 070-1610528
jennet.berg@erstadiakoni.se
Ersta diakoni Stockholm
Ersta diakoni, Hospiceklinik
Box 4619
11691 Stockholm
Ange referens A850420Escape Room Stockholm