Digital Coordinator till globalt läkemedelsföretag


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-03-06

Studerar du digital marknadsföring och vill få meriterande arbetslivserfarenhet inom ditt studieområde? Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och där du får stor frihet under ansvar? Då är detta tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Novartis är ett schweiziskt, globalt läkemedelsbolag som utvecklar-, tillverkar- och marknadsför originalläkemedel, generiska läkemedel och biosimilar. Företagskulturen är internationell men familjär och det svenska kontoret har precis flyttat in i nyrenoverade lokaler i Kista där du till och med kan arbeta samtidigt som du cyklar eller går på ett löpband. Academic Work söker nu nästa nyckelperson för en tjänst som Digital Coordinator till Onkologiavdelningen. Som Digital Coordinator kommer du att arbeta i projektform med att implementera, supportera och optimera system för skapande och uppdatering av digital content.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Novartis. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till 28 juni. Det finns eventuellt möjlighet att bli förlängd på uppdraget och fortsätta i höst beroende på hur utfallet av projektet går.

ARBETSUPPGIFTER
Som Digital Coordinator kommer du arbeta i projektform med bland annat uppdatering av content i EpiServer och migrering till den nya plattformen Drupal, förvaltning och förbättring av Google Analytics data/Studio/Search Console-data/-rapporter samt dashboards och nyhetsbrev.” Det innebär således även att:


* Hjälpa Brand Teams att ta fram sina siter, analytics och kampanjer
* Agera support och stötta upp vid korrigeringar av text/bild på deras siter vid exempelvis ändringar i produktresuméer
* Närvara på möten med andra team och funktioner för att få en förståelse för affären i sin helhet men också för hur arbetet i systemen kan optimeras


Tjänsten passar dig som vill ha meriterande arbetslivserfarenhet från arbete med digital marknadsföring. Har du inte kunskap om systemen ännu så kommer du att få en introduktion och upplärning i hur de fungerar. Det viktigaste är att du är att du visar stort engagemang, är nyfiken och vill utvecklas.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar Digital marknadsföring eller liknande på universitetsnivå och är tekniskt intresserad
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då det används i den dagliga kommunikationen

Det är meriterande om du har kunskap i några av systemen nedan


* Drupal, EpiServer, Google Analytics, Data Studio och Search Console


I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och din motivation. Vi söker efter dig som brinner för digital marknadsföring och som är serviceinriktad och flexibel då du kommer att ha många olika kontaktytor och arbetsuppgifter. Vidare söker vi efter dig som är självgående och har en god förmåga att driva ditt arbete framåt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: 50% dvs ca 2.5 dagar i veckan men flexibelt vilka dagar/tider du arbetar så länge det är kontorstider.
* Placering: Kista
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novartis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Kontorstider
Nike Sporrong
St: Eriksgatan 121, 113 43 Stockholm
Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm
Ange referens 15023186Escape Room Stockholm