Undersköterska Natt


Arbetsgivare: Vård- och omsorgsförvaltningen, Tallbacken
Arbetsort: Älvdalen
Publiceringdatum: 2019-03-07

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 600 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant och arbetar aktivt med utbyggnaden av fibernätverket i hela kommunen vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.
Beskrivning:
Älvdalens kommun söker en undersköterska till Tallbacken Natt.

Denna annons vänder sig till dig som är undersköterska och vill arbeta natt. Tjänsten är 77,06%.Arbetsuppgifter:
Kvalificerade uppgifter för undersköterskor inom äldreomsorgen. Du får arbeta med personlig omvårdnad, delegerade uppgifter enligt HSL, arbeta aktivt med social genomförande planering enligt. IBIC och dokumentation.
Vi värdesätter ett professionellt bemötande., där empati och förmåga att sätta sig in i den äldres situation är viktiga faktorer. Du är ansvarstagande med ett konstruktivt tänkande, har förmåga att se möjligheter i stället för hinder, du kan planera och strukturera det egna arbetet. Det är viktigt att arbeta både i grupp och enskilt och är en bra arbetskamrat.

Kvalifikationer:
Undersköterska med lägst 1100 poäng och gärna 300 poäng inom demensomvård, geriatrik, hälsopedagogik eller specialpedagogik. Erfarenhet av nattarbete inom vård och omsorg. Datavana i form av procapita och B-körkort krävs.

Villkor:
Sista ansökningsdagen den 2019-03-17

För att komma till ansökan, använd länken:

Sök jobbet!

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

77,06. Tillträde: 2019-04-01
Visstidsanställning till
Monica Estenberg, Telefonnummer: 0251-31300
Kommunal, Telefonnummer: 0251-31300
Box 100
Vård- och omsorgsförvaltningen, Tallbacken
Box 100
79622 Älvdalen
Ange referens 2019/7Escape Room Stockholm