Förskolechef till kooperativ förskola i Särö


Arbetsgivare: LEKOTECHS FÖRSKOLA EK. FÖR.
Arbetsort: Kungsbacka
Publiceringdatum: 2019-03-07

Skalmans Förskola
Vi är ett välfungerande föräldrakooperativ som startade 1999 i Särö, Kungsbacka kommun. På Skalmans Förskola står barnen och deras utveckling i centrum. På Skalmans förskola arbetar vi för att barnen ska känna trygghet och glädje, utvecklas och lära. Med utgångspunkt i skolans läroplan arbetar vi för att skapa en utvecklande miljö som erbjuder många lärtillfällen. Vi arbetar aktivt med barnens inflytande och utgår från barnens intressen, erfarenheter och kunskaper när vi planerar och genomför vår verksamhet. Vi tror på det kompetenta barnet, att barn vill och kan.
Kooperativet består av en barngrupp med i dagsläget 19 barn fördelade i åldrarna 1-5 år, deras engagerade familjer och vår 4 personer starka personalgrupp. Nu söker vi alltså Dig som vill leda och utveckla vår verksamhet vidare!

Arbetsuppgifter
Som Förskolechef för vår förskola arbetar du i team med förskollärare och barnskötare. Du leder och samordnar det pedagogiska arbetet och har ett särskilt ansvar för att verksamheten utvecklas. Du arbetar i barngrupp tillsammans med dina kollegor samt har tid dedikerad för chefssysslor. I dina arbetsuppgifter ingår att coacha och utveckla dina medarbetare och att kommunicera med styrelse och föräldrar/föreningsmedlemmar.

Om dig
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du är trygg i din yrkesroll och vill leda vår verksamhet med engagemang, kreativitet och energi. Du har lätt för att samarbeta både med kollegor och föräldrar.
Vi söker dig som har driv, erfarenhet och förmåga att leda. Du är en duktig kommunikatör, är nyfiken och ansvarstagande.
Tidigare ledarerfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och praktisk erfarenhet.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Ring kooperativets personalansvarig Hanna Holmberg, tel 0708-242282 alt kooperativets Ordförande Charlotte Settergren Borg, tel 0703-815109
Sista ansökningsdag är den 7/4, men vi intervjuar fortlöpande så skicka din ansökan, med CV och personligt brev redan idag till rekrytering@skalmansforskola.se

Arbetslivserfarenhet

Lärare i förskola / Förskollärare: 5 års erfarenhet eller mer
Hanna Holmberg, Personalansvarig, Mobilnummer: 0708242282
rekrytering@skalmansforskola.se
Charlotte Settergren Borg, Ordförande, Mobilnummer: 0703-815109
rekrytering@skalmansforskola.se
LEKOTECHS FÖRSKOLA EK. FÖR.


Ange referens FörskolechefEscape Room Stockholm