Lärare i förskoleklass till Almtunaskolan


Arbetsgivare: Uppsala kommun
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2019-03-07

Almtunaskolan

Är du legitimerad lärare med behörighet i förskoleklass? Är du intresserad av att utveckla dig själv samt ha möjlighet att bidra till Almtunaskolans utveckling?
Välkommen med din ansökan!

Almtunaskolans verksamhet utökas och blir från läsåret 2019/2020 fyrparallelliga i förskoleklass och årskurs 1. Skolan har cirka 550 elever och cirka 65 medarbetare. Skolan har en väl fungerande elevhälsa med skolsköterskor, kurator, psykolog, logoped, Sva-lärare och speciallärare. På Almtunaskolan har vi fokus på det systematiska kvalitetsarbetet där vi genom samarbete och kollegialt lärande utvecklar skolans och fritidshemmets verksamhet utifrån skolans prioriterade utvecklingsområden. Här är en arbetsplats för dig som är intresserad av att utveckla dig själv, ha möjlighet att vara med och påverka och bidra till hela skolans utveckling tillsammans med dina kollegor.

Här kan du läsa mer om Almtunaskolan (http://almtunaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du ansvarar för undervisningen i en förskoleklass och är förankrad i ditt uppdrag samt styrdokumenten och kan omsätta dem i praktiken. På ett strukturerat sätt planerar, genomför, utvärderar och dokumenterar du ditt arbete. Du har förmåga att se dina elevers behov och kan motivera dem att utvecklas. Du samarbetar med kollegor i ditt uppdrag. När verksamheten för förskoleklass är slut för dagen är eftermiddagarna vikta för arbetslagsmöte, pedagogiska konferenser samt planering enskilt och tillsammans med kollegor. Under lov arbetar lärarna i förskoleklass i fritidsverksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för förskoleklass. Har du deltagit i matematiklyftet, läslyftet eller specialpedagogik för lärande ses det som meriterande för tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, undervisning i förskoleklass eller IKT arbete i undervisningen. Grundläggande IT-kunskaper är en förutsättning för arbetet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Stefan Jakobsson, rektor, 018-727 79 10
Pia Andreasson, biträdande rektor, 018-727 50 86

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Kajsa Gustafsson, 018-727 50 79
LR, Susanne Hasting, 018 727 50 79

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i förskoleklass: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. 100%.
Tillträde 2019-08-12.
-
Uppsala kommun
-
75375 Uppsala
Ange referens UBN-2019-1976Escape Room Stockholm