Bemanningsassistent till VO Akut, Södertälje sjukhus


Arbetsgivare: Södertälje sjukhus
Arbetsort: Södertälje
Publiceringdatum: 2019-03-08

Vill du bli en del av vårt trivsamma arbetslag? Är du en fena på administration? Då ska du söka till oss!

På Södertälje sjukhus akutmottagning kan både barn och vuxna söka vård. Sedan augusti 2017 arbetar vi i nya lokaler och i samband med inflyttningen har vi utarbetat nya arbetssätt. Dessa innebär att patienterna omhändertas utefter allvarlighetsgrad och prioritet, och har resulterat i en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare och en behagligare vistelse för våra patienter. Vi arbetar i vårdlag, vilket innebär ett tätt samarbete mellan sjuksköterska, undersköterska och läkare, då lagarbete är en viktig del i vårt arbete kring patienten.

Arbetsuppgifter:
Arbetet som bemanningsassistent innebär bland annat korttidsplanering av personal, frisk- och sjukanmälningar, schemaplanering samt daglig rapportering i det personaladministrativa systemet Heroma. Du har ett nära arbete tillsammans med chefsjuksköterskor. Som bemanningsassistent är du en av nyckelpersonerna för att vår verksamhet ska fungera på bästa sätt.

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens, IT-vana och erfarenhet från det personaladministrativa systemet Heroma. Erfarenhet från sjukvård eller liknande verksamhet liksom bemanning och administrativa arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper:
Som person är du strukturerad, flexibel och lösningsorienterad. Du kan prioritera i dina arbetsuppgifter och hanterar stress väl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, 100%.

Jobba på Södertälje sjukhus:
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. På Södertälje sjukhus strävar vi efter mångfald och jämlikhet.
Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Läkarsekreterare / Vårdadmin / Medicinsk sekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

månadslön

Om anställningsvillkor

100%
Tillsvidareanställning
Gustav Forss, Telefonnummer: 08-55024173
gustav.forss@sll.se
Rosenborgsvägen 6-10
Södertälje sjukhus
Rosenborgsvägen 6-10
15286 SödertäljeEscape Room Stockholm