Säljare till våran bokningsavdelning


Arbetsgivare: Verisure Securitas Direct
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2019-03-11

Ta ditt nästa steg med oss


Hos oss får du utvecklas inom säljoch arbeta med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Verisure är Europas största säkerhetsföretag och har Sveriges mest rekommenderade hemlarm.


Du kommer att arbeta som säljare i ett team som proaktivt ringer ut till potentiella kunder. Ditt främsta mål är att säkerställa och påvisa för kunden att ett hembesök är det bästa för din säkerhet och trygghet i hemmet. Du ska på ett inspirerande sätt fånga in kunden och förvalta kundens intresse genom att boka ett hembesök med våra fältsäljare. Du jobbar främst med helt nya kunder som av olika anledningar visat intresse eller dykt upp på vår radar.


Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din nya roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett företag somkan erbjuda dig nöjda kunder, engagerade medarbetare samt bra lönsamhet.
Just nu söker vi en motiverad och resultatdriven säljare.


Din bakgrund
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning men detär även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom detaljhandelnoch i restaurangbranschen.


- Du vill arbeta med provisionsbaserad lön

- Du är social, utåtriktad, lyhörd och bra på att kommunicera.

- Du tycker att det är kul attinspirera och hjälpa kunder med deras utmaningar och önskemål

- Du behärskar det svenska samt engelska språket i både tal och skrift.


Vi erbjuder dig


- Fast månadslön med provision

- Härliga kollegor

- Introduktion och löpande coachning av våra erfarna säljare

- Bra utvecklingsmöjligheter

- Chansen att göra skillnad

- Mycket frihet under ansvar


Tjänsten är på heltid. Du arbetar 08.00-17.15 måndag till torsdag och 09.00-17.00 på fredagar. Det kan tillkomma enstaka helger. Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag. För att vara aktuell för en anställning krävs det därför att du är fri från anmärkningar i belastningsregistret.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Murad på daniel.murad@verisure.se eller 0760-40 94 61. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du snarast dock senast 11/4-19. Tillträde enligt överenskommelse.


Vårt DNA


Vi jobbar målmedvetet med att våra värderingar ska genomsyra allt vi gör. Just nu jobbar vi med två program, Hållbart Medarbetarskap och Hållbart Ledarskap för samtliga medarbetare

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Gumpekullavägen 8, Linköping
Verisure Securitas Direct
Gumpekullavägen 8
58278 LinköpingEscape Room Stockholm