Lärare, idrott o hälsa 4-9


Arbetsgivare: Pysslingen Skolor
Arbetsort: Örebro
Publiceringdatum: 2019-03-31

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Detta söker vi:
Anser du att Karl Johans Skolas musikprofil är ett framgångskoncept och att digitalisering har en självklar plats i modern utbildning, då är Karl Johans skola rätt plats för dig.

Du behöver ha behörighet och kompetens att undervisa åk 4-9 i idrott och hälsa, gärna i kombination med matematik, engelska eller svenska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och innehåller undervisning samt mentorskap för en grupp elever.

Vi tänker att du är ansvarstagande, nytänkande som person, är engagerad i ditt uppdrag och har förmåga att engagera andra. Erfarenhet av liknande tjänster är meriterande. Adekvat högskoleutbildning och lärarlegitimation är en förutsättning. Du har en professionell framtoning i bemötande av såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Om verksamheten:
Karl Johans skola är en 4-9 skola med 540 elever som driver Örebros musikklasser och visionen att skapa -ett lärande i världsklass där musiken och kreativiteten ger kraft och lust till lärande. Vi anser att ett lärande i världsklass sker när varje elev ges möjlighet att nå sin högsta potential i en trygg miljö, där eleverna har förståelse för vad de förväntas uppnå med sina studier. Där elevernas motivation och intressen att söka kunskap är utgångspunkten.

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturligt del av lärandet. Tveka inte att skicka in din ansökan eller kontakta oss för vidare samtal. Utifrån vem du är och hur din behörighet ser ut kan vi planera organisationen på lite olika sätt.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är 2019-05-25. Vi tillämpar ferietjänst med 35h arbetsplatsförlagd tid och 10h förtroendetid.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
rektor Lena Boström 019-209261. Välkommen med din ansökan!


Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 213
Pysslingen Skolor
Box 213
10124 StockholmEscape Room Stockholm