Trädgårdsarbetare till Bagarmossen


Arbetsgivare: Svensk Markservice AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-04-01

Svensk Markservice AB, ägs av Green Landscaping Holding AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.

Om tjänsten :

Till Svensk Markservice söker vi nu trädgårdsarbetare som under säsongen 2019 kommer att arbeta heltid med varierande skötseluppdrag. Arbetsuppgifterna innebär varierade skötseluppdrag såsom gräsklippning, beskärning av buskar och träd, häckklippning, plantering, ogräsrensning mm. Anställningen avser i första hand en säsongsanställning men med goda chanser att få en tillsvidare anställning efter säsongen.

Annonsen gäller:

1 säsongsarbetare under perioden April till Augusti.

1 säsongsarbetare under perioden Maj till Augusti.

2 säsongsarbetare under perioden Juni till Augusti.

Totalt 4 tjänster

Om dig:

Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel, dock är det inget krav. Meriterande är även giltigt certifikat i Heta arbeten, likaså maskinförarutbildning, röjsågskort och/eller motorsågskort. Körkort B är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga.

För att söka:

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster.

För att vara sökbar för framtida tjänster på Svensk Markservice registrera gärna ditt CV i vår databas, vilket sker automatiskt när du söker tjänsten via vår hemsida.

Om lön

4

Om anställningsvillkor

4 mån
20190401-20190830
Jenny Sjöberg
Smidesvägen 10
Svensk Markservice AB
Smidesvägen 10
17141 SolnaEscape Room Stockholm