Receptionist till Arlanda


Arbetsgivare: Adecco Sweden AB
Arbetsort: Sigtuna
Publiceringdatum: 2019-04-04

Vi söker en erfaren receptionist till vår kund på Arlanda.

Om tjänsten
Som receptionist har du varierande arbetsuppgifter där du kommer att vara utvecklingsprogrammets ansikte utåt för besökare och ser till att de och programmets medarbetare blir väl omhändertagna.
Rollen innefattar att du utöver det kommer stötta projekten och programmet med diverse administrativa uppgifter. Du kommer även kommer vara behjälplig vid mötesbokningar. Övriga uppgifter är posthantering, beställningar, inköp av kontorsmaterial samt att säkerställa att möteslokaler och gemensamma ytor är i toppskick. Vi ser gärna att du är delaktig i viss teknisk support samt administrering av bland annat medlemsregister i verksamhetens projektverktyg.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller yrke. Du tycker om att leverera med god kvalitet och vet värdet av god service. Du trivs med kontaktytor på alla nivåer i en organisation och kan på ett pedagogiskt sätt anpassa ditt budskap till olika målgrupper. Vi ser även med fördel att du har eller kan skapa dig ett genuint intresse för flygplatsverksamheten och att du ser dig själv som en given kontaktperson för alla medarbetare.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska såväl som i engelska. Vidare är du snabb och effektiv samt känner dig trygg med att arbeta i Office-paketet - främst Outlook, Word och Excel.
För att passa i rollen som receptionist är du prestigelös, har hög servicenivå och en stor social förmåga.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med start omgående och beräknas pågå till den 31/12-19 med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, Arlanda, Adecco, Uppsala

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Malin Hammarling
Dragarbrunnsgatan 42
Adecco Sweden AB
Dragarbrunnsgatan 42
75320 UPPSALA
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Ange referens ref-29541Escape Room Stockholm