Förskollärare till Hulta förskola


Arbetsgivare: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Arbetsort: Ronneby
Publiceringdatum: 2019-04-10

Vi söker en medarbetare för ett vikariat under hösten till Hulta förskola. Hulta förskola är en nybyggd förskola byggd enligt Cradle to Cradle.

I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer.

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?


ARBETSUPPGIFTER
Du ska arbeta efter våra statliga styrdokument och vara väl förtrogen med det systematiska kvalitetsarbetet där pedagogisk dokumentation även ingår.

KVALIFIKATIONER
Du ingår i ett team där du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid / deltid. Kvällstid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2019-08-05 Tjänsten kan komma att återkallas om förutsättningarna förändras., upphör: 2019-12-20 .
Kerstin Bergskans-Mattsson, Förskolechef Ronneby Centralort, Telefonnummer: 0457-617245
Lärarförbundet, Telefonnummer: 0457-61 86 92
37280 Ronneby
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Karlshamnsvägen 4
37280 RONNEBY
Ange referens A868150Escape Room Stockholm