Sjuksköterska urologimottagning


Arbetsgivare: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologi, Urologmottagning
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-04-10

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Vill du arbeta i en spännande verksamhet med en intressant specialitet? Då är urologi något för dig!

Om oss

Verksamhetsområde Urologi tillhandahåller urologisk sjukvård till invånarna i Stor Göteborg inklusive Mölndal och har dessutom ett övergripande ansvar för hela Västra Götalandsregionen.

Inom urologin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, såsom urininkontinens, neurogena blåsrubbningar, njursten och olika former av urologisk cancer.

Sammanlagt vårdas ca 2600 patienter årligen i slutenvård och vi tar emot ca 20000 patientbesök på urologmottagningen. Varje år utförs ca 1300 operationer. Arbetsuppgifterna på urologmottagningen är således mycket varierande. Idag är vi 25 sjuksköterskor och 8 undersköterskor. Vi är ett gott gäng som gärna vill ha nya arbetskamrater.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete och goda möjligheter till kompetensutveckling enligt individuell utvecklingsplan. Som anställd hos oss kan du välja att träna på sjukhuset och/eller använda ditt friskvårdsbidrag där du tränar idag.

Om arbetsuppgifter

I arbetet ingår att kunna arbeta på de olika stationer som finns på mottagningen som till exempel cystoscopiundersökningar, polbesök, handlägga och omhänderta dagkirurgiska patienter, telefonrådgivning med mera.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från kirurgisk- alternativt urologisk sjukvård och gärna från mottagningsverksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete samt intresse av att utveckla och arbeta med mottagningsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Vårdenhetschef, Anna Strålin, Telefonnummer: 031-342 97 66
Vårdenhetschef, Carina Stuchly, Telefonnummer: 031-343 02 36
Vårdförbundet Annika Wettergren, Telefonnummer: 031-342 33 49
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologi, Urologmottagning
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
43135 Mölndal
Ange referens 2019/2486Escape Room Stockholm