Vikarie sökes till man med ALS boende centralt i Stockholm


Arbetsgivare: God Assistans i Sverige AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-04-18

Jag förstår, jag ser, jag hör allt som händer runtom mig. Kan du förstå mig?
Jag är en kille i 50-årsåldern som dessvärre drabbats av ALS. Jag bor centralt på Kungsholmen med min fru och mina två tonårsdöttrar. Jag har ett litet team på 3 assistenter + min fru som får mitt dagliga liv och mitt jobb att fungera. Jag ser dock ett stort behov av en eller två vikarier som vill jobba extra och som kan tänka sig att hoppa in vid andra assistenters ledigheter och vakanser.

Om dig...

Du får vara man eller kvinna och din ålder spelar ingen roll, det är helt och hållet din personlighet och vår personkemi som avgör. Det är av stor vikt att du som min assistent förstår att jag besitter samma intellektuella förmågor som jag gjorde även innan jag blev sjuk, har samma tankeförmåga och sinne för humors som du eller vem som helst och att du agerar därefter. Tala alltid till mig, inte om mig.
Låt mig ta den tiden jag behöver för att kunna svara på frågor med hjälp av min ögonpek-dator.

Dina övriga egenskaper bör vara;


* lugn
* tålmodig
* icke rökare
* snäll
* Erfarenhet inom personlig assistans är givetvis ett stort plus!
* Medveten om att allt i mitt dagliga liv ingår i jobbet. Allt som jag skulle gjort om jag kunnat blir ditt jobb. (Matlagning till mig och min familj, tvätt, städning, osv).

God Assistans kontaktar de som kan vara aktuella för intervju.
Intervjuerna kommer att ske löpande och introduktion och anställning sker omgående när vi hittar rätt person.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Om God Assistans...

God Assistans är kollektivt anslutna, har individuell lönesättning, ett generöst friskvårdsbidrag och ser sina assistenter som en enorm tillgång och försöker utveckla sina anställda genom att erbjuda utbildningar, assistentträffar, mm.

Eftersom det bor minderåriga i hushållet vill vi att du beställer ett utdrag ur polisens belastningsregister om du blir aktuell för intervju. Det brukar ta upp till 2 veckor att få ett sådant och det underlättar om det finns på plats vid eventuell introduktion.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Deltid
Extrajobb
Gustav III:s Boulevard 54 16974 Solna
God Assistans i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 54
16974 SolnaEscape Room Stockholm