IT-utvecklare till Leeroy


Arbetsgivare: AMGA AB
Arbetsort: Sundsvall
Publiceringdatum: 2019-04-18

AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom bank & finans, försäkring, service och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling.

Denna tjänst är inom ramen för vår rekryteringsverksamhet där Leeroy samarbetar med AMGA gällande tjänster i Sundsvall och Stockholm.

Vill du utvecklas i ett av Nordens ledande techbolag och arbeta med den senaste tekniken? Värdesätter du en specialistroll i nära samarbete mellan verksamhet och utveckling. Då är Leeroy perfekt för dig!

Leeroy erbjuder dig en ansvarstagande och utvecklande roll i ett prestigelöst arbetsklimat.

Bolaget har tagit fram en produkt för att digitalisera restaurangkedjor. Det är en teknisk produkt i framkant och tekniken som används på kontoret likaså. Leeroy har stora expansionsplaner och du får möjligheten att vara med på en otroligt spännande tillväxtresa.

Vi söker

React utvecklare gärna med erfarenhet av Java Spring. Har du programvana som motsvarar dessa kan även det vara fördelaktigt. Vi tror att du har ett stort genuint intresse för området, brinner för att hitta lösningar och tycker om laganda.

Vi ser att du som söker är driven, ambitiös och prestigelös. Du tycker om att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med ett högt temp där du kan ta dina idéer till verklighet och göra skillnad. Vidare behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om Leeroy

Leeroy arbetar aktivt för att du som medarbetare ska känna dig inkluderad och delaktig. Det efterlevs genom värdeord, teamaktiviteter såsom spelkvällar och AW. Leeroy är just nu inne i en väldigt spännande fas då man vill skala upp verksamheten med stor framåtanda.

Exempel på förmåner som Leeroy erbjuder:

- Gratis frukost varje dag
- Gratis fika varje fredag
- Friskvårdstimmar
- Onlinekurser
- Kompetensutveckling
- Tjänstepension
- Trygghetsförsäkring

Huvudkontoret är beläget precis intill centralstationen i Sundsvall och man har även ett kontor i Stockholm. AMGA kan även vid behov ordna boende i Sundsvall och bjuder på de tre första månadshyrorna.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2019-05-18. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Stjernström på +46 70 836 33 36 alt. carina.stjernstrom@amga.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare / Programmerare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Svetsarvägen 8
AMGA AB
Svetsarvägen 8
17141 SolnaEscape Room Stockholm