Medarbetare till Contact Center, Fortnox Finans


Arbetsgivare: Fortnox AB
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2019-04-18

Trivs du med att arbeta i team och förse kunder med bästa tänkbara service?
Har du dessutom erfarenhet av bokföring kan just du vara den vi söker.

Fortnox Finans är ett helägt dotterbolag till Fortnox AB. Våra produkter består av både automatiserade faktureringstjänster och finansiella tjänster. Vi har de senaste åren jobbat hårt för att kunna erbjuda genomtänkta produkter, allt för att göra företagarnas vardag ännu smidigare. Under 2019 kommer vi att lansera fler nyheter och vi behöver dig som brinner för ett bra kundmöte och för att göra skillnad.
Om tjänsten
Som medarbetare på Contact Center arbetar du med att ge support i världsklass till våra kunder. Genom telefon, mejl och chatt hanterar du olika typer av ärenden och ser till att alltid göra det lilla extra för att kunden ska få bästa möjliga hjälp. Ärendena är väldigt varierande och för att kunna hjälpa våra kunder krävs att du förutom kunskap, har förmågan att sätta dig in i deras situation. Du bör även se problemlösning som en positiv utmaning.
Du kommer att ingå i ett målfokuserat team med kunden som första prioritet. Utvecklingstakten på Fortnox Finans är snabb och som anställd hos oss får du lära dig nya saker varje dag. Du kommer också bli en del av ett växande företag, med alla möjligheter det för med sig, där stämningen är positiv, målinriktad och prestigelös.
Om dig
Vi söker dig som vill ha ett jobb som är lärorikt, roligt, med stora möjligheter till personlig utveckling. Som person är du kommunikativ, noggrann, lyhörd och serviceinriktad. Du brinner för att hjälpa andra och är inte rädd för att sätta dig in i nya datorsystem, rutiner, processer och terminologier. För att trivas i rollen bör du vara lösningsfokuserad, gilla högt tempo samt ha förmågan att nå fram till kunden på ett professionellt sätt, i många olika situationer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av bokföring och har grundläggande förståelse för företagsekonomi, samt erfarenhet av service och kundbemötande.
Bra att veta
Arbetsort: Malmö, kontor vid Stortorget.
Introduktion kommer att ges vid arbetets start.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Tillsvidare
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande


Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Box 427 35106 Växjö
Fortnox AB
Box 427
35106 VäxjöEscape Room Stockholm