Partner & Business Development Manager till Advisa


Arbetsgivare: AMGA AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-04-18

AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom bank & finans, försäkring, service och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling.

Denna tjänst är inom ramen för vår rekryteringsverksamhet där Advisa samarbetar med AMGA i rekryteringen av en Partner & Business Development Manager.

Advisa har genomgått en mycket spännande förändring från att vara en mer säljdriven organisation till att bli helt produktorienterade. Bolaget har starka tillväxtplaner och i rollen som Partner & Business Development Manager blir du ytterst betydande för Advisas utvecklingsresa framåt.

Arbetsbeskrivning

Som Partner & Business Development Manager för Advisa rapporterar du till Head of Expansion. Samarbetet sker brett med flera olika avdelningar som ex. utvecklare, produktägare, kundservice samt compliance.

Rollen är både operativ och strategisk och uppdelad i två olika inriktningar där du ansvarar för bolagets befintliga partnersamarbeten och affärsutveckling.

Rollen är både operativ och strategisk och uppdelad i två olika inriktningar. Uppskattningsvis kommer du initialt att arbeta ca 70 % med befintliga partnersamarbeten och 30 % med affärsutveckling. I takt med att du kommer in i rollen kan fördelningen bli annorlunda.

I ditt dagliga arbete vårdar och utvecklar du befintliga partners samt är inlyssnande ut mot marknaden i Advisas utvecklingssyfte. Vidare identifierar du även nya strategiska samarbeten som stärker bolagets portfölj i syfte att erbjuda det starkaste produktutbudet på marknaden.

Du förväntas arbeta aktivt och regelbundet med analys, statistisk och underlag för uppföljning och optimering i partnersamarbetena. I rollen mäts du även utefter olika delar på kundnöjdhet hos Advisas befintliga partnersamarbeten.

Du har ett affärssinne, är analytisk och relationsbyggande. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av komplex förhandling. Du trivs med att vara i en organisation och miljö som är entreprenöriell.

Din profil

• Eftergymnasial utbildning med relevant inriktning. Ex. ekonomi eller civilingenjör.
• Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Ex. Key account manager, Affärsutvecklare eller Finansiell rådgivare.
• Erfarenhet av att ha arbetat på ett SME-bolag.
• Förståelse för organisations-, affärs- och marknadsutveckling
• Mycket god analytisk och strategisk förmåga
• Förhandlingsvana
• Ekonomiskt sinne och socialt skicklig
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.


Om Advisa

Advisa grundades 2011. Deras mål är tydligt, att kunna hjälpa kunder med deras privatekonomi. Sedan start har de sammanlagt hjälpt över 200 000 personers lånesituation och går under Finansinspektionens tillsyn.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-05-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på 076-394 22 04 eller henrik.nordh@amga.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Affärsutvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Svetsarvägen 8
AMGA AB
Svetsarvägen 8
17141 SolnaEscape Room Stockholm