Tandsköterska till Folktandvården Bergmästaren


Arbetsgivare: Region Dalarna
Arbetsort: Falun
Publiceringdatum: 2019-04-18

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Region Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik Bergmästaren i Falun en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du arbetar med assistans, i reception och steril. Vi arbetar med teamtandvård för att optimalt använda allas kunskap och kompetens.

På kliniken arbetar Verksamhetschef, Kliniksamordnare 5 tandläkare, 4 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Kliniken ligger centralt i Falun med mycket goda kommunikationsmöjligheter både med buss och tåg.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen eller går utbildning till tandsköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid, tillträde enl överenskommelse
Tillsvidare
Helen Lindkvist, Chef, Telefonnummer: 070-6003846
Helen.Lindkvist@ltdalarna.se
Helena Gabrielsson, Kliniksamordnare, Telefonnummer: 072-1433247
helena.gabrielsson@ltdalarna.se
Maria Linde, Vision, Telefonnummer: 023-490850
vision.falun@ltdalarna.se
Bergsskolegränd 8, Falun
Region Dalarna
Box 712
79129 Falun
Sök via länk nedan.
Ange referens 17:2019:43Escape Room Stockholm