Fysioterapeut/sjukgymnast till primärvården


Arbetsgivare: Region Sörmland
Arbetsort: Eskilstuna
Publiceringdatum: 2019-04-18

Skiftinge vårdcentral i Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Skiftinge vårdcentral är en väletablerad vårdcentral med ca 13 000 listade patienter och drygt 50 medarbetare. Vårdcentralen ligger i Norra delen av Eskilstuna gränsande till landsbygden. Primärvården är invånarnas första naturliga kontakt med sjukvården och erbjuder läkar- och distriktssköterskemottagning, familjecentral med barnavårdscentral, livsstilsmottagning, rehabiliteringsmottagning och ansvar för läkarinsatserna på tre äldreboenden.

Hos oss får du ett omväxlande arbete med vårdsökande i alla åldrar med varierande bakgrund och kultur vilket ställer krav på stor flexibilitet och en bred kompetens. Vi är engagerade, har ett stort intresse av förbättringsarbeten och ser fram emot framtidens utmaningar. Vårdcentralen Skiftinge är en bra arbetsplats med en god stämning och mycket teamarbete. Verksamheten är också HBTQ-certifierad. Som anställd i Region Sörmland finns möjlighet till friskvårdsbidrag, gratis läkarbesök mm.

Blir du intresserad, kontakta oss gärna, så får du höra mer.

Dina arbetsuppgifter
I både självständigt och teambaserat mottagningsarbete kommer du ta emot patienter för bedömning, behandling och träning. Vi erbjuder flera gruppverksamheter för våra patienter, som t ex artrosskola, smärtskola och hjärtsviktsgrupp. För patienter med längre sjukskrivningar är du en viktig del i rehabiliteringen enligt TRIS (tidig rehabilitering i samverkan). Du blir den 5:e personen i fysioterapeutgruppen. Vi arbetar ständigt med att förbättra både inom vår yrkesgrupp, men deltar också aktivt i förändringsarbetet på vårdcentralen tillsammans med andra professioner. Syftet med förändringarna kan handla om bättre flöde för patienterna, strukturen i vårt arbetssätt med syfte att minska tid för administration mm.

Din kompetens
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Personlig lämplighet samt erfarenhet från arbete som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården kommer värderas högt. Vi ser även gärna att du har vidareutbildning inom rörelse- och stödjeorgan som exempelvis OMT eller akupunktur. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Ulrica Nilsson, 072-083 14 76.
Verksamhetschef Ulla Mitt Holm, 070-320 65 59.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Skiftinge vårdcentral!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-05-19.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Arbetslivserfarenhet

Fysioterapeut / Sjukgymnast: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

-

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse

-
Repslagaregatan 19
Region Sörmland
Repslagaregatan 19
61188 Nyköping
Ange referens RPV-19-065Escape Room Stockholm