Ekonomichef till Coop Kristianstad Blekinge


Arbetsgivare: SJR
Arbetsort: Kristianstad
Publiceringdatum: 2019-04-18

Coop Kristianstad Blekinge (CKB) är en kooperativ ekonomisk förening med över 132.150 medlemmar. Föreningen driver verksamhet i nordöstra och mellersta Skåne samt i Blekinge län.

Coop har en lång historia inom dagligvaruhandeln. Till vår spännande tillväxtresa framåt söker vi nu en ekonomichef med tyngdpunkt på butiksverksamheten. Vi erbjuder enbred och självständig roll, vilket inkluderar personalansvar för ett redovisningsteam om 3 personer. Du rapporterar till VD samt är en del av ledningsgruppen. Förutom att vara bollplank till VD så kommer du även jobba nära regioncheferna.Placeringsort är Kristianstad.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som ekonomichef:


- Verksamhetens ekonomistyrning
- Legal redovisning och rapportering
- Årsredovisning och revision
- Prognos och budgetprocess
- Uppföljning och analys av verksamheten
- Personalansvar

Kvalifikationer och erfarenhet

För att trivas och bli framgångsrikbör du vara kommunikativ, engagerad och med en positiv inställning. Du har ett inre eget driv och förmåga att få saker ur händerna.Din analytiska sifferförmåga är utmärkande och du brinnerför attdriva och utveckla verksamheten.Som ekonomichef för Coop arbetar du både strategiskt och operativt vilket innebär att du har god förmåga att lyfta blicken samtidigt som du tycker om att dyka ner i detaljer.Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av redovisning och controlling. Vi ser att du har ledarerfarenhet och har du ävenerfarenhet från bolag inom handel är det meriterande.

Ansökan

I denna rekrytering har Coop Kristianstad Blekingevalt att samarbeta med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast, ansök via www.sjr.se. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrica Thysell på 076-647 16 78.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV viae-post.
Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vårintegritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet. (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Titel: ekonomichef

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Ulrica Thysell, Telefonnummer: 0766 - 47 16 78
Humlegårdsgatan 20, Stockholm
SJR
Humlegårdsgatan 20
11446 StockholmEscape Room Stockholm