Montör till Westinghouse


Arbetsgivare: IndustriQompetens
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2019-04-18

Vill du arbeta för ett världsledande företag inom kärnteknik? Vi söker för Westinghouse Swedens räkning en operatör som vill arbeta med hantering av restmaterial på bränslefabriken i Västerås.

Vi söker en driven och noggrann operatör till Kärnbränslefabriken i Västerås

Kärnteknikindustrin har höga krav på sig vad gäller montage och hantering av material vid bränsleproduktionen. Westinghouse söker nu en driven och noggrann montör för att stärka avdelningen.

Vad du förväntas göra

Du kommer arbeta med montage av bränslepatroner och alla uppgifter kring detta. Arbetet sker i en nogrannt kontrollerad miljö.

Arbetet kräver körning med travers, varför vana med detta är viktigt.

Viktiga egenskaper och kompetenser för att lyckas

Vi söker dig som har vana från industri med montage eller liknande arbete.

Som person bör du vara praktiskt lagd, ha god samarbetsförmåga, ha egen drivkraft och vara allmänt säkerhets- och kvalitetsmedveten. Trygghet och säkerhet är högt prioriterat av Westinghouse och det är viktigt att du förstår vikten av detta. För att passa för rollen bör du också vara noggrann och uthållig.

Du behöver vara engagerad i ditt arbete med en hög arbetsmoral.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Om Westinghouse

Westinghouse Electric Company är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi. Bolaget grundades år 1886 i USA och är idag ett globalt företag med över 10 000 medarbetare i 18 länder. Det svenska bolaget bildades år 1969 som ASEA Atom och integrerades i Westinghouse Electric Company år 2000. Idag har bolaget lång erfarenhet från kärnkraftsbranschen och närmare 1000 medarbetare i Västerås och Täby. Idag levererar den svenska verksamheten kärnbränsle och komponenter samt en bred tjänsteportfölj för både kärnkraftverk i drift samt för reaktorer under avveckling. Läs mer på www.westinghousenuclear.com/sweden

Arbetslivserfarenhet

Montör, metallprodukter: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Pilgatan 8C
IndustriQompetens
Pilgatan 8C
72130 VästeråsEscape Room Stockholm