Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning


Arbetsgivare: Eslövs kommun, Gymnasie och Vuxenutbildningen
Arbetsort: Eslöv
Publiceringdatum: 2019-04-24

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att 9 av 10 medarbetare hos oss upplever sitt arbete som meningsfullt.

Gymnasie- och Vuxenutbildning ansvarar för utbildning på olika nivåer. Förvaltningen är indelad i två verksamheter en för gymnasieskola och gymnasiesärskola och en för vuxenutbildning, Yrkeshögskola (tidigare KY) och svenska för invandrare, SFI.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en speciallärare med inriktning utvecklingsstörning för undervisning på det individuella programmet inom Gymnasiesärskolan i Eslöv.

Gymnasiesärskolan i Eslöv är lokaliserade i egna specialanpassade lokaler och erbjuder förutom det individuella programmet även Hotell, restaurang och bageriprogrammet. Vi är en liten enhet med de fördelar som det ger vad gäller trygghet och närhet till eleverna.

Vi söker dig som vill starta upp en mindre grupp elever med särskilda behov och vill jobba tillsammans med elevassistenter med de enskilda elevernas egna förutsättningar och behov.

Som lärare hos oss arbetar du med pedagogisk kartläggning, anpassningar av lärandemiljön, uppföljning och utvärdering. Arbetet hos oss kräver nära samverkan med elevernas vårdnadshavare, kollegor samt andra utomstående aktörer som är viktiga för elevernas hälsa och utveckling.
KVALIFIKATIONER
Du ska ha lärarlegitimation som ger behörighet att undervisa som speciallärare med inriktning utvecklingsstörning, gymnasiet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat som förskolelärare och har erfarenhet av estetiska uttrycksmedel och/eller specialidrott. Vidare är du nyfiken och har stort intresse för elevgruppen.

ÖVRIGT
I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetslivserfarenhet

Speciallärare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-08-05 .
Peter Magnusson, Rektor, Telefonnummer: 0733298083
Peter.Magnusson@eslov.se
Ralph Axelsson, Lärarförbundet, Telefonnummer: 0413-620 00
ralph.axelsson@eslov.se
24180
Eslövs kommun, Gymnasie och Vuxenutbildningen
Eslöv
24180 ESLÖV
Ange referens A871800 - 2019Escape Room Stockholm