Konsultchef till Clockwork i Stockholm


Arbetsgivare: Clockwork Rekrytering & Bemanning AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-04-24

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade kollegor? Då har vi världens roligaste jobb till dig!
Clockwork slog upp portarna i december 2012 och har sedan dess vuxit starkt. Det går alltså riktigt bra för oss och vi söker nu en engagerad konsultchef till vårt kontor i centrala Stockholm, med tre minuter gångavstånd till Tågcentralen. Tjänsten är ett vikariat under ett år med start i sommar samt chans till förlängning.


Dina arbetsuppgifter
Som konsultchef hos oss får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete, där du tillsammans med dina kollegor arbetar med stort fokus på personal, kunder och affärer. Din vardag kommer att präglas av nära samarbete med glada och drivna kollegor på ett företag med blicken framåt. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och en kultur som får oss att må bra och växa både som människor och i vår yrkesroll.

I denna tjänst kommer du att ha ansvar för att utveckla en befintlig kundstock och nykundsbearbetning samt personal- och arbetsmiljöansvar för ett antal konsulter. Ditt arbete innebär också att du ser till att matcha kundens behov och därmed arbeta med rekrytering av en mängd olika tjänster. Att vara konsultchef hos oss kräver att du älskar människor, samtidigt som du gillar att arbeta administrativt med ett stort fokus på kvalitet.

Din profil
Vi tror att du har en akademisk utbildning inom HR-/ekonomiområdet och gärna erfarenhet från att leda människor. Har du erfarenhet från bemanningsbranschen är det meriterande men viktigast av allt är du som person.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; ”jaget för laget”.

Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är positiv, engagerad och noggrann. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god administrativ förmåga. Då våra kunder oftast behöver vår hjälp ”helst igår”, är det viktigt att du är snabb och lever utifrån ”the power of now”. Arbetsuppgifterna kräver att du är flytande i svenska och har B-körkort. Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Annica Frey Morin, marknadsområdeschef, tfn: 0733-51 27 35. Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se.

Arbetslivserfarenhet

Rekryterare / Rekryteringskonsult: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, 3-6 månader
Annica Frey Morin, Telefonnummer: 0733- 51 27 35
Waterfront Building, Klarabergviadukten 63
Clockwork Rekrytering & Bemanning AB
Waterfront Building, Klarabergviadukten 63
10123 STOCKHOLM
Ange referens 5646Escape Room Stockholm