Folktandvården söker tandläkare till mobil verksamhet


Arbetsgivare: Folktandvården
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-04-25

Vi erbjuder mobil verksamhet till ett flertal äldreboenden i Stockholms län.
Du kommer att få arbeta i team och utvecklas med erfarna kollegor. Idag har vi ett flertal mobila team i tjänst, vilket ger stora möjligheter till kunskapsutbyte och multidisciplinärt samarbetet. Vi har ett nära samarbete med klinikerna Mälarbacken, Koppargården, Stora Sköndal och Akademiskt centrum för äldre på Stockholms sjukhem.

Vi som jobbar inom den mobila enheten har ett extra lönepåslag. Patienterna har stora behandlingsbehov och ofta måste hänsyn tas till grundsjukdom och/ eller funktionshinder.

Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.


Vi söker dig
som är legitimerad tandläkare och som har ett genuint intresse för den äldre, sköra individen. Du arbetar med ett empatiskt förhållningssätt till patienten, närstående och vårdgivare och har lätt för att se lösningen på hastigt uppkomna situationer. Du drivs av att utvecklas varje dag då du har ett nära samarbete med vårdpersonal med medicinlistor, sjukdomsförlopp med riskbedömningar och vårdambitionsnivåer etc. Givetvis är det en merit om du har erfarenhet av vård- och omsorg. Sist men inte minst är det viktigt att vi har roligt tillsammans.

Du behärskar det svenska språket och utrycker dig väl i tal och skrift. B- körkort krävs.
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: kompetens, kvalitet och trygghet.

Vi erbjuder
ett omväxlande och utmanande arbete med stora möjligheter till att påverka både arbetssätt och inriktning. Du kommer att arbeta på olika äldreboenden, mestadels på norra sidan av Stockholm, i team med tandsköterska och tandhygienist och ni kommer att ha eget ansvar för era boenden. Du jobbar med bastandvård inom ramen för nödvändig tandvård. Vidare kommer du att genomföra omfattande utredningar när det kommer nya boende till hemmet och har ett nära samarbete med vårdpersonal i form av tillgång till samma journalsystem för en säker och kvalitativ vård.

Vårt mål är att ständigt utveckla vår personal och det kliniska arbetet till syfte att ge våra äldre en bättre tandhälsa i Stockholms län.

Tjänsten är
en tillsvidareanställning på del- eller heltid. Provanställning kan förekomma. Interjuver kommer att hållas löpande. Tillträde efter överenskommelse. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad?
Kontakta klinikchef Carina Rossäng tel. 08 123 166 37 Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan tel. 08-123 152 32.

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2019.
Vänligen bifoga din legitimation tillsammans med ditt CV i ansökan.

Arbetslivserfarenhet

Tandläkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Del-/heltid
Tillsvidare
Carina Rossäng
carina.rossang@sll.se
Nils Brincks Väg 6A
Folktandvården
Nils Brincks Väg 6A
12864 StockholmEscape Room Stockholm