Extrajobb: Aktiv personlig assistent till ett barn


Arbetsgivare: Frösunda
Arbetsort: Örkelljunga
Publiceringdatum: 2019-04-29

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?

* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin


Vad innebär tjänsten?

En sport- och hästintresserad kille på 7 år söker personlig assistent. Assistansen utförs främst i barnets egen hemmiljö, som är i hus på landet utanför Våxtorp. . Du kommer att vara ett stöd i hans vardag, med bland annat personlig omvårdnad, kommunikation, lek och aktiviteter. Det är en kille som gillar hockey, hästar, spel och bus.

Passar du för tjänsten?
* Du har körkort och egen bil.
* Du är glad, lekfull, ansvarsfull och självgående.
* Du tycker om djur och har inga djurallergier.
* Du får gärna ha yrkeserfarenhet av att arbeta med barn.
* Du är påhittig, smidig och stark.
* Några veckor om året kan du jobba i Göteborg.
* Du är aktiv och gärna intresserad av sport.


Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Du arbetar varannan vecka onsdag till söndag. Arbetstiderna på vardagar är kl. 13.30-20.00, och på helger/röda dagar/lov kl. 09.00-19.00.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV.

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Deltid
Extrajobb
Kujtim Dibrani, Verksamhetschef, Telefonnummer: .
Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, Telefonnummer: 010-1303249
Fiskaregatan 17 30238 Halmstad
Frösunda
Fiskaregatan 17
30238 HalmstadEscape Room Stockholm