Ekonomiansvarig


Arbetsgivare: EQonomy
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-04-30

Om Trygghetsstiftelsen

Trygghetsstiftelsen hjälper statsanställda med stöd på vägen till ett nytt arbete. De har också en roll att sprida kunskap och inspiration för att stötta i myndigheternas arbete med lokala omställningsmedel.

Trygghetsstiftelsen bildades av staten och de centrala arbetstagarorganisationerna i samband med att trygghetsavtalet trädde i kraft 1990. Drygt 100 000 personer har fått stöd av stiftelsen.

Under 2018 fick 83 procent av de tillsvidareanställda ett nytt jobb eller annan lösning innan uppsägningstidens slut och 87 procent av de tidsbegränsat anställda fick en lösning inom nio månader från uppsägningen. För att läsa mer gå in på www.tsn.se

Erbjudande

Du kommer till en arbetsplats med härliga kollegor, trevlig stämning, god arbetsmiljö och där man är mycket mån om sin personal. Verksamheten tillför och bidrar med en god sak; de stöttar och hjälper människor till nytt arbete, vilket du får möjlighet att vara en del av. Organisationen befinner sig i en utvecklingsfas vilket gör att du kommer få vara med och påverka i uppbyggnaden och verksamhetsplaneringen.

Rollen i sig är bred med fokus på att bibehålla den goda ordningen och kvaliteten på redovisningen men även viss controlling ingår.

Uppgifter i tjänsten:Controlleruppgifter; utveckling och framtagande av rapporter samt samordning och uppföljning av interna projekt

Reskontra, Löpande bokföring

Avstämningar

Upprätta tertial- och årsbokslut

Analys och uppföljning av utfall

Fungera som stöd i ekonomiska frågor till VD och övriga i organisationen

Föredragande för styrelsen

Trygghetsstiftelsen sitter i fina lokaler mitt i Stockholm city.

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av kvalificerad redovisning, dvs allt från löpande redovisning till att ha upprättat årsbokslut samt ha förmåga att se samband och dra slutsatser utifrån ekonomiska data.

Då du kommer att bli en nyckelperson med många kontaktytor är det viktigt med god kommunikativ förmåga samt intresse för samarbete. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta initiativ, varför det är av vikt att du är trygg i din kunskap och kan arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Språk: svenska i tal och skrift

System: Office, affärssystem tex Agresso

Nyfiken på att veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Trygghetsstiftelsen med Wise Professionals/EQonomy. Tjänsten är en direktrekrytering och vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se)

Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail.

Arbetslivserfarenhet

Redovisningsekonom: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön - Fixed salary

Om anställningsvillkor

Heltid
tillsvidare
Sveavägen 13
EQonomy
Sveavägen 13
11157 Stockholm
Ange referens eqonomy19132Escape Room Stockholm