Dagbarnvårdare Stenungsund


Arbetsgivare: Annella Barnomsorg
Arbetsort: Stenungsund
Publiceringdatum: 2019-05-05

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning eller erfarenhet av arbete med barn samt erfarenhet av och intresse för matlagning. Eftersom arbetet till största delen sker i ditt hem krävs att ditt hem är rökfritt.

Arbetet som dagbarnvårdare ställer stora krav på personlig lämplighet där bemötande är en viktig kompetens. Som dagbarnvårdare visar du därför respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet.

Arbetet som dagbarnvårdare kräver också att du är flexibel och arbetar självständigt. Det innebär det att du agerar på egen hand utifrån vad situationen kräver. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag som dagbarnvårdare. Du är också ansvarsfull och med familjedaghemmens och barnens bästa i fokus, tar du ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna på rätt sätt.

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@annella.se

Välkommen med din ansökan!Vi söker nu dagbarnvårdare och nya familjedaghem i Stenungsund.
Som dagbarnvårdare tar du emot cirka 5 - 6 barn mellan 1-5 år i ditt hem och ansvarar för det pedagogiska uppdraget. Detta innebär att du ansvarar för att barnen, utifrån förskolans läroplan, får ett lustfyllt lärande samt att de får en trygg och god omvårdnad.

Vardagspedagogik och utomhuspedagogik står i centrum där du ansvarar för att barnen får ett varierat och pedagogiskt innehåll under sin vistelse hos dig. Du ansvarar för att organisera arbetet under dagen vilket förutom lärande och utomhusvistelse även innebär matlagning av dagens alla måltider med allsidig och näringsrik kost.

Som dagbarnvårdare ansvarar du för att barnen har aktiviteter och lärande både i ditt hem samt utomhus. Du ingår i ett arbetslag som samarbetar tillsammans i ditt närområde. Dina kollegor och du samarbetar och ansvarar gemensamt för schemaläggning, planering och utveckling av era familjedaghem. Annella Barnomsorg erbjuder barnomsorg genom ett modernt och attraktivt pedagogiskt alternativ i form av familjedaghem där barnen får vistas i hemmiljö och i en mindre barngrupp.

Läroplanen är vägledande i alla familjedaghem. Våra pedagoger arbetar fritt under eget ansvar i sitt eget hem samt genom att planera arbetet ihop med kollegor och ledning. Verksamhetens värdegrund är att barnen skall känna delaktighet, trygghet och gemenskap hos barnpedagogen. Mer finns att läsa på hemsidan: www.annella.se.

Kompetenser

• Barn och ungdom

Arbetslivserfarenhet

Barnskötare: Mindre än 1 års erfarenhet
Dagbarnvårdare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Pensionsavsättning, försäkringar, skattefri omkostnadsersättning, friskvårdsbidrag mm. Två dagar/termin är barnfria och gemensamma planerings & utbildningsdagar. Arbetstider: dagtid vardagar.

Om anställningsvillkor

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. (Detta gäller även din sambo/make).
Box 17
Annella Barnomsorg
Box 17
44421 Stenungsund
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden går ut så sök snarast om du är intresserad via E-Post: jobb@annella.se
Ange referens Barnpedagog StenungsundEscape Room Stockholm