Stödassistent till Norrängens dagliga verksamhet


Arbetsgivare: Jönköpings kommun
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2019-05-09

Funktionshinderomsorgen

Vilka är vi?
Norrängens dagliga verksamhet vänder sig till vuxna med intellektuellt funktionshinder.
Verksamheten är belägen på Norrängen i Huskvarna, med närhet till natur. På Norrängens dagliga verksamhet arbetar 7 stödassistenter i samarbete med arbetsterapeuter och personliga assistenter. Personalgruppens erfarenhet och kompetens skapar en trygg miljö där alla ges möjlighet att växa och utvecklas.

Vad gör vi?
Du ska vara ett stöd för deltagarna i den dagliga verksamheten. Målet med verksamheten är att varje deltagare ska få en meningsfull vardag genom aktiviteter som är utformade efter var och ens förmåga, behov och intresse. Eftersom du ska kunna arbeta med alla deltagare måste du vara anpassningsbar efter deltagares individuella schema och kunna arbeta efter rutiner och struktur.

Det förekommer uteaktiviteter i alla väder. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik som förhållningssätt. Vi arbetar aktivt för ökad självständighet, samt att erbjuda en trygg arbetsplats med social samvaro och god service. Det är viktigt att arbeta för en kvalitativ verksamhet och en god arbetsmiljö.


Vem söker vi?
Lägst omvårdnadsprogrammet, barn-och fritidsprogrammet eller motsvarande. Har du utbildning inom området autism och/ eller pedagogik är det meriterande. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom området är ett grundkrav. Utbildning inom autismspektrum och/eller pedagogik är meriterande. Stor vikt läggs vid lämplighet, såsom personlig mognad, flexibilitet, stabilitet god samarbetsförmåga, empatisk förmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

- Vi tillämpar individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel


Övrigt
Arbetstiden är förlagd dagtid mån-fre och tjänsten är på 100 % tillsvidare.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Sandra Viktorin, Enhetschef - 036 10 27 48
Facklig företrädare Kommunal Vård och omsorg, Linda Lindqvist, 036-103434


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetslivserfarenhet

Stödassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt kollektivavtal

Om anställningsvillkor

Tillsvidare. 100 %.
Tillträde enligt överenskommelse.
Västra Storgatan 16
Jönköpings kommun
Västra Storgatan 16
55189 Jönköping
Ange referens 19-70-0095Escape Room Stockholm