Barnkär personlig assistent till en härlig 9-årig pojke i Torslanda!


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-05-17

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vill du bli min nya assistent?

Jag är en kille på 9 år och bor med min familj i Torslanda. Jag behöver en ny assistent och jag skulle så gärna vilja ha någon som är lika busig som jag! Med mig är det oftast full fart och jag skulle vilja ha en assistent som tycker det är roligt att leka och skoja med mig, hoppa studsmatta, som gillar att bada och åka på utflykter till lekplatser och som tycker att bergochdalbanor på Liseberg är det roligaste som finns!

Och så älskar jag hästar! Jag skulle tycka det var jätteroligt om du också gör det och vill följa med mig till ridskolan ibland där jag rider en dag i veckan.

Jag pratar inte med ord men vi kan prata med varandra genom olika tecken och bilder. Jag har autism och en utvecklingsstörning, jag går helst med dig som stöd men jag har också min rullstol. Jag behöver din hjälp med att gå, att äta och gå på toaletten men främst av allt att vi har roligt tillsammans!

För mig spelar det ingen större roll hur gammal du är. Det viktigaste är att du är en glad och påhittig person som gillar fart och fläkt! Och du behöver ofta ha tålamod med mig. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus, och speciellt om du har erfarenhet av att använda tecken och bilder som kommunikation, för då kan vi snabbare och lättare lära känna varandra och förstå varandra. Om du har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus, för då vet du redan hur det är att jobba hos en familj och att det kan vara ganska tungt fysiskt ibland. Du får inte röka när du är hos mig.

För att jobba hos mig behöver jag att du talar- och förstår flytande svenska.

Förmodligen har du annan sysselsättning så som studier eller liknande och vill kombinera dessa med ett långsiktigt extraarbete.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, 40%. Varierande morgon, kväll, vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Om lön

Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Om anställningsvillkor

Deltid/
40%
Emmelie Karlsson,
Vädursgatan 5
Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250 GöteborgEscape Room Stockholm