Personliga assistenter sökes för sommarjobb


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Kalmar
Publiceringdatum: 2019-05-19

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Som personlig assistent hjälper du våra kunder med allt där funktionsnedsättningen sätter gränser. Allt från hjälp med personlig omvårdnad, så som toalettbesök och hygien till moment som förekommer i samband med att bo i eget boende, så som tvättning, städning och matlagning.


Beroende på kundens funktionsnedsättning behöver du hjälpa till med allt från förflyttningar till rehabiliteringsträning men även olika aktiviteter beroende på kundens intressen så som exempelvis att gå och bada, fixa i trädgården, gå på promenader eller ärenden på stan.

Vi söker kandidater från 18 år och uppåt och kandidater som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Har du tidigare erfarenhet inom vård och omsorg ses detta som meriterande, dock inget krav. Då vissa av våra kunder har egen bil, eller bor utan möjlighet till kollektivtrafik kan även körkort vara nödvändigt till vissa av kunderna, dock inte alla.

Vi tar del av alla ansökningar som inkommer och kommer allteftersom att matcha dessa till våra kunder ut efter kundernas skallkrav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg samt jour

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Ansökan tas inte emot via mail. Vänligen skicka in via formuläret.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Om lön

Timlön

Om anställningsvillkor

Deltid/
Ej specificerat
Kalmar
Humana Assistans AB
Kalmar
39232 KALMAREscape Room Stockholm