Hälledals skola söker förstelärare!


Arbetsgivare: Härnösands Kommun
Arbetsort: Härnösand
Publiceringdatum: 2019-06-04

Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.

Hälledals skola är en mycket trevlig F-6 skola som ligger i ett lugnt, mycket naturskönt område i vackra Höga Kusten mittemellan Kramfors och Härnösand. På kvällar och helger fungerar hela skolområdet som ett nav i lokalsamhället med skog och motionsslinga, simhall och idrottshall. Skolan har ca 100 elever vilket innebär att det är cirka 15 elever i varje klass.

Från och med höstterminen organiseras lågstadiet åldersintegrerat med tvåparallelliga 1-3:or med cirka 20 elever i varje grupp. Vi söker nu en lärare med tillsvidareanställning för undervisning i åk 1-3 som kommer att ha ett försteläraruppdrag under läsåret 19/20.

Är du en driven pedagog som ser möjligheter och lösningar och gillar utmaningar? Får du energi av utveckling, problemlösning och kollegor som vill samarbeta? Vill du göra skillnad i unga människors liv och har stora förväntningar på dina elever? Vill du ha ett uppdrag att stärka och utveckla undervisningen på Hälledals skola genom att vara förstelärare, sök till oss!

Arbetsuppgifter
Tillsammans med lärarkollegor, fritidspedagoger, speciallärare, elevhälsoteam och skolledning bidrar du till att skapa ett stabilt och tryggt sammanhang som är tillgängligt för eleverna. Du är en trygg och tydlig person som genom lågaffektivt bemötande och kan förmedla en känsla av sammanhang och inspirera till studier. Du är övertygad om att alla kan lyckas i skolan genom att vi ser hela människan och dess utvecklingspotential och att alla funktioner på skolan arbetar gemensamt för att uppnå resultat i form av måluppfyllelse. Fokusområden för kommande läsår på skolan är kollegialt lärande inom NPF i skolmiljö, utomhuspedagogik och digitalisering.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar men även att du kan arbeta självständigt. Personlig lämplighet är avgörande.

Kvalifikationer

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare från och med 14 augusti eller enligt överenskommelse. Uppdrag som förstelärare under läsåret 19/20.

Intervjuer sker löpande under ansökningsprocessen.

Lön

Individuell lönesättningHärnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Lärare åk 1-3 tillsvidareanställning med uppdrag som förstelärare under läsåret 2019/2020
Ej specificerat
Anna Lindmark, Rektor, Telefonnummer: 070-2036021
anna.lindmark@harnosand.se
Britt-Inger Nyhlén, Lärarförbundet, Telefonnummer: 0611-348132
Åke Dahlbäck, LR, Telefonnummer: 070-3951394
Folketshusvägen 9
Härnösands Kommun
Folketshusvägen 9
87016 RamvikEscape Room Stockholm