Backend-utvecklare inom C# till Infor!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2019-06-04

Vill du starta din karriär i ett internationellt företag i framkant? Infor söker i dagsläget en programmerare som vill arbeta med utveckling av deras mobila applikationer i den molnbaserade tjänsten Rythm. Vill du arbeta med den senaste tekniken på ett av världens största mjukvaruföretag är denna roll perfekt för dig!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi dig som vill arbeta med att utveckla mobila applikationer och som vill vara med och bygga nästa generations molnbaserade affärssystemslösningar. I rollen som C# utvecklare kommer du att ingå i ett team där ni tillsammans arbetar med att utveckla Infor Rythm, en molnbaserad customer engagement-plattform. Arbetet inkluderar att ständigt ligga i framkant gällande vidareutveckling och du får lov att vara en del av ett team med stora visioner inför framtiden. Arbetet sker i en agil utvecklingsmiljö där du samarbetar nära dina kollegor både i Sverige och även internationellt.

Du erbjuds


* En gedigen introduktion där du får en mentor. Om du är junior i din roll har du även möjlighet att gå Infors utvecklingsprogram Green bean.
* Stort utrymme att experimentera med ny teknologi och innovativa lösningar.
* Goda utvecklingsmöjligheter både i din roll och inom organisationen.
* Du blir en del av ett team som värdesätter samarbete, humor och aktiviteter tillsammans såsom innebandy eller bara en fika under arbetsdagen.
* En internationell arbetsmiljö där du får möjligheten att arbeta med kollegor över hela världen.


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Infor.

ARBETSUPPGIFTER
* Utveckla nya mobila applikationer i C#. Detta kommer att ske i kontakt med produktchefer, produktägare, arkitekter samt UX och UI-designers.


* Uppdatera och förbättra befintliga applikationer.
* Arbeta med testning av kod för att säkerställa en god kvalitet.
* Utveckla återanvändbara standardiserade element, moduler och ramverk som ska användas inhouse.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning inom IT, exempelvis datavetenskap.


* Har goda programmeringskunskaper inom C#.
* Har goda kunskaper inom SQL-databaser.
* Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift då kommunikation internt kräver det.


Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder, exempelvis scrum.
* Har ett intresse för automatiserad testning.
* Har erfarenhet av att utveckla ramverk eller webbapplikationer.


Vi ser gärna att du komplettera din ansökan med tidigare projekt av relevans för tjänsten för att stärka dina kunskaper.

Som person är du:


* Resultatinriktad
* Samarbetsförmåga
* Initiativtagande
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mjärdevi, Linköping
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infors önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Infor är världens tredje största tillverkare av affärssystem och har över 70 000 kunder i 194 länder. Infor erbjuder branschspecifika lösningar och affärsapplikationer skapade för att vara snabba, användarvänliga och flexibla. Infors uppdrag är att skapa snygga sociala system som sticker ut och förändrar branschen.

Just nu söker de nya medarbetare för utveckling av applikationen Infor e-Commerce för den molnbaserade plattformen Rythm. Här kan du läsa mer om plattformen Rythm. För mer information om vad Infor arbetar med just nu klicka dig vidare till deras hemsida och läs mer.

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare / Programmerare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Dagtid
Elin Pettersson
Drottninggatan 23, 582 25 Linköping
Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping
Ange referens 15027845Escape Room Stockholm