Almia söker sjuksköterska till korttidsenhet i Lund


Arbetsgivare: Almia AB
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2019-06-05

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på korttidsenhet.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Lund.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Lund är Sveriges tolfte största stad belägen i sydvästra Skåne. Kommunen har ett stort utbud av restauranger, cafeér, shopping och uteliv som passar dem flesta. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast timlön.

Om anställningsvillkor

Heltid/deltid
Visstidsanställning
Artillerigatan 8
Almia AB
Artillerigatan 8
11451 Stockholm
Ange referens SSK LundEscape Room Stockholm