Kock på heltid till Fotografiska


Arbetsgivare: Carotte Staff
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-06-05

Om Företaget:

Fotografiska söker nu en härlig kock med rätt attityd. Som anställd här får du gå i bräschen för en hållbar utveckling då en av restaurangens hjärtefrågor är ekologisk och hållbar matkultur. Dem jobbar med ett prisbelönt helhetskoncept och du får vara med och bidra till förändring.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som kock kommer du arbeta i deras a la carte- kök.Vi ser att du har tidigare erfarenhet och gärna att du jobbat minst ett par år i branschen. Du känner dig trygg i rollen som kock och har lätt för att arbeta i ett sammansvetsat team. Du brinner för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats. Tjänsten är heltid, tillsvidare. Du kommer arbeta både dagtid, kvällstid och helger.

Din profil:

Vi ser att du är en person som brinner för yrket och är en riktig lagspelare. Du har några års erfarenhet som kock och vill utvecklas inom yrket. Du är öppensinnad och brinner för att lära dig nytt och arbeta utifrån ett nytänkande perspektiv. Ett intresse för det ekologiska och hållbara köket är ett måste för att trivas på arbetsplatsen men förkunskaper är inte ett krav.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Carotte Group består idag av tre bolag, Carotte Catering, Carotte Staff och Carotte Event. Vår vision är att bli Sveriges ledande eventkoncern.

Övrig information:

Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in den så snart som möjligt.

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Sandra Bäckman
sandra@carottestaff.se
Kaptensgatan 13, Stockholm
Carotte Staff
Kaptensgatan 13
11457 StockholmEscape Room Stockholm