Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid i Växjö!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Växjö
Publiceringdatum: 2019-06-07

För vår kunds räkning söker vi nu serviceorienterade medarbetare som vill vara en del av ett engagerat team som har roligt tillsammans på jobbet. Vi söker dig som är kommunikativ, lösningsorienterad och som brinner för service!

Som kundtjänstmedarbetare har du ett viktigt uppdrag i att hjälpa och guida företagets kunder i deras egna ekonomiprogram som består av bokföring, administration och fakturering. Du kommer att lösa kundernas frågor och problem främst i telefon och chatt. Genom professionell och personlig service ser du givetvis till kundens behov och säkerställer att de får rätt hjälp. Dessutom är du alltid på tårna och erbjuder nya tjänster de behöver för att underlätta sitt arbete ytterligare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av vår kund i Växjö. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 08:00-17:00.

Din profil
Vi söker dig som är snabblärd och har en förmåga att lösa problem. Dessutom är du bra på att skapa kontakt med människor och ser alltid till kundens bästa. Du är ansvarstagande och presterar bra under hög arbetsbelastning. Du kan arbeta självständigt men är en lika bra teamplayer!

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Mathilda Torstensson
vaxjo@studentconsulting.com
StudentConsulting
StudentConsulting
Kungsgatan 1A
35230 VäxjöEscape Room Stockholm