Abetong söker nu en Försäljningschef till Division Hus Mellansverige


Arbetsgivare: Technogarden
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2019-06-10

Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av prefabricerade betongprodukter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Cement, som har cirka 60 000 medarbetare i fler än 60 länder.

Abetong bygger ett hållbart samhälle. Tänk dig ett modernt samhälle utan betong. Det är nästan en orimlig tanke. Betongen finns till exempel i bostäder, broar, behållare och vägar. Materialet har en oöverträffad livslängd med flera hållbarhetsfördelar ur ett livscykelperspektiv, bland annat en god värmelagrande förmåga. Vår värdegrund är viktig för oss och här kan du läsa mer om den: (https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.abetong.se%2Fsv%2Freko&data=01%7C01%7Cewa-marie.astrom%40technogarden.se%7C263b5bf76eb14aac328d08d6304c6dac%7Cce25ca93004f44f4a6b5eb22b45815aa%7C1&sdata=v%2FXYv3kgDZD%2F2m6cHuNcbd2E12dhYExaLhIte8Cm0YI%3D&reserved=0)

Arbetsuppgifter
Betong fortsätter att vara det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus och prefabricerade betongelement är en viktig länk i ett utvecklat industriellt byggande.Marknadsområde Hus arbetar främst med betongstommar till flerbostadshus.

Som försäljningschef ansvarar du för Abetongs försäljning av prefabricerade lösningar i Mellansverige, vilket innefattar både entreprenader och rena materielleveranser. Till din hjälp har du 4 säljare som rapporterar direkt till dig. Din viktigaste uppgift blir att bevaka marknaden och aktivt bearbeta nuvarande och blivande kunder tillsammans med säljgruppen. Du kommer att arbeta nära byggherrar och byggentreprenörer i tidiga projektskeden, hantera förfrågningar, identifiera kundens behov och ge råd om effektiva stomlösningar. Du ansvarar för att våra anbud och avtal och efter överlämnade till projektorganisationen stöttar genom hela projektet vid frågor som rör de affärer som gjorts upp. Försäljningen av Abetongs betongstommar är till största delen projektorienterad, men det finns också ramavtal som skall vidareutvecklas tillsammans med våra kunder.

Rollen handlar om att stötta säljarna i deras dagliga arbeten genom att gå igenom anbud, träffa kunder, skriva avtal och arbeta proaktivt på marknaden. Det krävs en mycket god kommunikativ förmåga både i det externa arbetet, men även i det interna då rollen även innebär att samverka internt med konstruktion, fabriker, projektorganisation och planering.

Som Försäljningschef har du också ett övergripande ansvar för att driva och utveckla enheten i enlighet med uppsatta mål och budget. Ledarskapet på Abetong fokuserar på mål och resultat samt har starkt engagemang för kundnöjdhet och medarbetarnas trivsel. Företaget arbetar kontinuerligt för att skapa säkra och sunda arbetsplatser för alla medarbetare.

Du kommer också ansvara för att se över och effektivisera arbetsprocesser och arbetssätt genom ständiga förbättringar. Du kommer även bidra till divisionens och Abetongs utveckling genom en aktiv medverkan i divisionsledningen och fabrikschefsgruppen.

Din kompetensprofil
Du bör ha en relevant ingenjörsutbildning, med fördel byggteknisk inriktning. Har du skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt är detta också intressant för oss. Det är viktigt att du har erfarenhet från byggsektorn och helst prefab, där du fått god förståelse för komplex projektförsäljning och byggtekniska frågeställningar.

Vi förväntar oss att du har ett gott affärssinne, med en uttalad förmåga att skapa långsiktiga ochförtroendefulla relationer. Du drivs av att sätta mål, skapa affärer och överträffa förväntade resultat.

Dokumenterad chefserfarenhet är en fördel men inte ett krav, då personliga egenskaper och erfarenhet från liknande verksamhet väger tyngre. Kunskap kring entreprenadjuridik med tyngdpunkt på ABM/ABT värderas.

Krav för tjänsten är också: Svenskt B-Körkort, att du behärska svenska och engelska på mycket god nivå. Du behöver också ha möjlighet att resa över din region.

Placering
Tjänsten är placerad i Kvicksund och du rapporterar till divisionschefen för Abetong Division Hus Mellansverige.

Övrig information
Vår nuvarande försäljningschef har valt att gå vidare till nya utmaningar och vi söker nu en efterträdare som kan ta oss vidare till nya höjder.

Ansökan
Idenna rekrytering samarbetar vi med Technogarden Engineering Resources.
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Desiré Thylander 0739-80 83 94 eller Karin Segerholm 070-616 50 40.Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetaransökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Försäljningschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Desiré Thylander, Telefonnummer: +46 739 80 83 94
desire.thylander@technogarden.se
Kopparbergsvägen 6, Västerås
Technogarden
Kopparbergsvägen 6
72213 VästeråsEscape Room Stockholm